...
Napisał(a)
Ogółem ćwiczę 6-5 razy w tygodniu po min 1 h to co lubię - jazda na rowerze (minimalnie(!) 20 km/h), bieganie (ok 10 km/h), spacer/marsz - różne tempo, czasem jak mam WF to idę na siłownię na siłowe - też około godziny. A tak poza tym to normalna aktywność studentki (trochę siedzę i się uczę/ połażę po mieście/w domu sprzątam,pracuję w ogrodzie). Moje parametry to 65 kg przy 168 cm. Według różnych kalkulatorów moje CPM to od 2300 - 2500 kcal. Czy zrzucę 5 kg przy diecie 2000 kcal? Jakie makro najlepsze w takim przypadku? Dodam, że wyszło mi wysokie TSH (będę to konsultować u Endo) więc chyba nie mogę za bardzo odchodzić od CPM?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
najlepiej uzupełnij działową ankietę, będziemy mogli wtedy udzielić pełnej odpowiedzi
ankiete znajdziesz w artykułach podwieszonych
ankiete znajdziesz w artykułach podwieszonych
...
Napisał(a)
Waga : 64,3 (ze wczoraj, 2 dzień diety 2000 kcal)
Wzrost : 168
Obwód klatki : 86
Obwód ramienia : 30
Obwód talii : 71
Obwód uda : 59
Obwód łydki : 38
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej : 25%
Aktywność w ciągu dnia : studia, minimum 1 h ruchu dziennie (spacer, marsz, rower, bieganie, prace wokół domu), WF
Uprawiany sport lub inne
Waga : 64,3 (ze wczoraj, 2 dzień diety 2000 kcal)
Wzrost : 168
Obwód klatki : 86
Obwód ramienia : 30
Obwód talii : 71
Obwód uda : 59
Obwód łydki : 38
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej : 25%
Aktywność w ciągu dnia : studia, minimum 1 h ruchu dziennie (spacer, marsz, rower, bieganie, prace wokół domu), WF
Uprawiany sport lub inne
...
Napisał(a)
Pełną ankietę
jest w tematach podwieszonych (+ zdjęcia i zrzuty z potreningu.pl)

Poprzedni temat
Redukcja - jak bez miesa, jajek i nabialu krowiego?
Następny temat
Dziennik - exxti
Polecane artykuły