Jak w temacie, mam suplement na stawy na bazie hydrolizatu żelatynowego,MSM,kwasu hialuronowego itd. (flexit). Zastanawiam się jaka pora była by najlepsza rano/wieczorem i czy łączyć z posiłkiem czy robić odstęp? Producent sugeruje rano na czczo z kolei z innych źródeł czytałem, że najlepiej przed snem, po treningu lub że jest to bez znaczenia i dodać do obojętnie jakiego posiłku.
...
Napisał(a)
Część,
Jak w temacie, mam suplement na stawy na bazie hydrolizatu żelatynowego,MSM,kwasu hialuronowego itd. (flexit). Zastanawiam się jaka pora była by najlepsza rano/wieczorem i czy łączyć z posiłkiem czy robić odstęp? Producent sugeruje rano na czczo z kolei z innych źródeł czytałem, że najlepiej przed snem, po treningu lub że jest to bez znaczenia i dodać do obojętnie jakiego posiłku.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
witaj Mateusz, praktycznie nie bedzie mialo to wiekszego znaczenia.
liczy sie sam fakt suplementacji jak i okres jej trwania, czasem trzeba nieco pojesc dluzej, ze wzgledu na czas jaki potrzebuja struktury stawowe do regeneracji.
jest to proces dosc dlugotrwaly
liczy sie sam fakt suplementacji jak i okres jej trwania, czasem trzeba nieco pojesc dluzej, ze wzgledu na czas jaki potrzebuja struktury stawowe do regeneracji.
jest to proces dosc dlugotrwaly
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja https://www.instagram.com/tomq.bb
[email protected]
...
Napisał(a)
Bo nie ma to większego znaczenia
Ja zawsze rano na czczo
Szybsza absorpcja
Ja zawsze rano na czczo
Szybsza absorpcja
Polecane artykuły