Witam wszystkich serdecznie, dziś zakupiłem parę drobiazgów między innymi bcaa od Olympia supplements, nie mogę znaleźć żadnych informacji na temat bcaa od tej firmy, stąd pytanie do kolegów, czy może ktoś miał z tym styczność i mógłby coś na ten temat powiedzieć, i jeszcze jedno pytanie, obecnie ważę 140 kg 181cm, miałem sporą przerwę, wcześniej trenowałem sztuki walki około dwóch lat, a i siłownia też nie jest mi obca, ale do rzeczy, zacząłem od poniedziałku trening obwodowy, chciałem się jeszcze wstrzymać z innymi suplami aż skończę na 4 obwodach, ale sprzedawca doradził mi, że skoro jestem na redukcji to bcaa nie byłoby wcale błędem, idąc za radą zaopatrzyłem się w bcaa od wyżej wymienionej firmy, i tu właśnie pytanie do kolegów, czy faktycznie zacząć przyjmować bcaa czy jeszcze poczekać? Wcześniej nie korzystałem z tego supla, miałbym jeszcze jedno pytanie, co prawda nie związane z działem ale nie chciałem pisać dodatkowych postów, odnośnie treningu, tak jak wspomniałem trenowałem już wcześniej i postanowiłem coś zrobić ze swoim bebechem, po sporej lekturze zdecydowałem się na trening obwodowy 8 tygodni, nie znalazłem szczegółowych informacji na ten temat stąd chciałem zapytać doświadczonych kolegów, czy jak na powrót taki trening będzie ok czy może jednak lepsze fbw? I ostatnia już sprawa, odnośnie omegi 3 od Olimpa, żona również chce zacząć trenować i nie do końca wiem czy powinna przyjmować omega 3 w takich samych ilościach jak ja, mianowicie 4 kapsułki dziennie, EPA 1320 mg i dha 880 mg, będę bardzo wdzięczny za pomoc, pozdrawiam.