SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Olej kokosowy - białe plamki

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 2804

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 10 Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 51
Witam, około tygodnia po otwarciu słoika pojawiły się takie białe 'kulki' jak na zdjęciu.

Wylać? :(

Z góry dzięki

pzdr
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

Wyjątkowo przepyszny zestaw!

Zgarnij 3X NUTLOVE 500 w MEGA niskiej cenie!

KUP TERAZ
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2298 Napisanych postów 29537 Wiek 30 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 286718
Olej po prostu krzepnie, gdyż jest to tłuszcz nasycony, w temperaturze pokojowej ma stały stan skupienia
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 10 Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 51
Dziękuję za odpowiedź, w takim razie nie wylewam ;)




wcześniej chyba nie wysłały się zdjęcia



Zmieniony przez - papaxav w dniu 2015-08-22 08:35:51

Zmieniony przez - papaxav w dniu 2015-08-22 08:36:07
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
BzykuDG Zawodnik IFBB
Ekspert
Szacuny 8273 Napisanych postów 14856 Wiek 36 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 262473
Mój kokosowy w pokojowej jest jednolicie przezroczysty i płynny. Jak podgrzejesz go, to kulki sie rozpuszczają? Jeśli tak, to sie nie przejmuj i na zdrowie

Kolarsko-gastronomiczny blog z elementami kulturystyki powered by SFD - http://www.sfd.pl/post-p18363444.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 246 Wiek 33 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 4027
Niedługo cały się zrobi biały i "smalcowaty". Ja jednak polecam nierafinowany, smak i zapach super :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
BzykuDG Zawodnik IFBB
Ekspert
Szacuny 8273 Napisanych postów 14856 Wiek 36 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 262473
No raczej, innego moim zdaniem nie ma sensu. Za 400ml płace 35zl, wiec bez dramatu.


Zmieniony przez - BzykuDG w dniu 2015-08-22 09:35:11

Kolarsko-gastronomiczny blog z elementami kulturystyki powered by SFD - http://www.sfd.pl/post-p18363444.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 4449 Napisanych postów 66317 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 694948
Dlaczego nie ma sensu? Jeżeli ktoś nie chce czuć smaku i zapachu kokosa, to po co ma płacić 38zł za 900ml skoro może 18zł za 900ml?


Zmieniony przez - domer w dniu 2015-08-22 11:59:47

Moderator działu Odżywianie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
BzykuDG Zawodnik IFBB
Ekspert
Szacuny 8273 Napisanych postów 14856 Wiek 36 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 262473
No bo jednak rafinowany nie jest juz tak zdrowym źrodłem tłuszczów?

Kolarsko-gastronomiczny blog z elementami kulturystyki powered by SFD - http://www.sfd.pl/post-p18363444.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 4449 Napisanych postów 66317 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 694948
W przypadku oleju kokosowego nie musimy się tego obawiać, ponieważ nie jest on tak podatny na negatywne zmiany jak np oliwa, czy nawet źródła kwasów tłuszczowych wielonienasyconych.
1

Moderator działu Odżywianie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
BzykuDG Zawodnik IFBB
Ekspert
Szacuny 8273 Napisanych postów 14856 Wiek 36 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 262473
Dzieki, dobrze wiedzieć. Jednak wg mnie warto dołożyć troche kasy dla tego kozackiego smaku omletów

Kolarsko-gastronomiczny blog z elementami kulturystyki powered by SFD - http://www.sfd.pl/post-p18363444.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 4449 Napisanych postów 66317 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 694948
Zawsze posiadam oba. Smak, zapach kokosa uwielbiam w każdym daniu

Moderator działu Odżywianie

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Stagnacja w redukcji

Następny temat

Tłuszcz pokarmowy a budowa masy mięsniowej - artykuł

Wheya