Czy to prawda? Podobno trener najmana bedzie nastepnym rywalem Koksa :D
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
nie wyszli by razem do ringu bo to inna kategoria wagowa;) w MMA tez jest podzial na wagi he he wiec Shaq mogl by wyjsc z Akebono:D bylo by wesolo, a sedziowal by Ibisz, a w pierwszych rzedach na widowni Mroczkowie Egurola i inne pseudo celibritis:]
...
Napisał(a)
http://www.boxingnews.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=30638:okninki-zgodzi-si-walczy-z-hardcorowym-koksem&catid=1:latest-news
W którymś Radio Koksu mówił, że nie ma opcji, żeby z nim walczył... zastanawiające.
Zmieniony przez - jonas93 w dniu 2012-06-05 20:05:08
W którymś Radio Koksu mówił, że nie ma opcji, żeby z nim walczył... zastanawiające.
Zmieniony przez - jonas93 w dniu 2012-06-05 20:05:08
...
Napisał(a)
A nie ten co go wyzywał na video
Jeśli to z Okninskim prawda to jaja by byly jakby Koxu wygrał
Zmieniony przez - 404c8 w dniu 2012-06-05 20:08:29
Jeśli to z Okninskim prawda to jaja by byly jakby Koxu wygrał
Zmieniony przez - 404c8 w dniu 2012-06-05 20:08:29
Czas leci raz, a ja jestem tu i teraz.
...
Napisał(a)
wejdzcie sobie na www.pakerzy.org. Tam jest najnowsze ze okninski jest przeciwnikiem burneiki
...
Napisał(a)
Jeśli to prawda to mam nadzieję, że Okniński wygra, nokautując poważnie Roberta Nie popieram go (Oknińskiego) ani nic z tych rzeczy, ale nie lubię takich pajacyków i pajacowania jak Burneika teraz robi.
...
Napisał(a)
Jak jestem przeciwnikiem tego typu walk tak tą oglądnę i mam nadzieję podobnie jak osoba wyżej że Okniński wybije cyrkowcowi MMA z głowy.
...
Napisał(a)
Gosciu co go niby obrazal buahaha, to nastepna walka, mlynek sie kreci, dzieciarnia i plebs sie raduje.
...
Napisał(a)
Imo będzie walczył z kimś kogo pokona,czyli tym Bryniarskim bądź kimś al'a Sapp bo nie ma co ukrywać Burneika nie stanie do walki z kimś kto go bez trudu załatwi(jeżeli nie było by ustawki)
Ole-le, ola-la, ser del Barça és el millor que hi ha!
...
Napisał(a)
"Nie walczę z konfidentami" - słowa Burneiki są warte tyle co g****... Upadek człowieka lecieć na kasę jak d.....a
...
Napisał(a)
Powiem tak. Jeśli to prawda, to niech nikt nie p******i głupot, że to nie jest dla kasy!!!! Sam Robert powtarzał, że nie zamierza robić kariery w MMA i że Trener nie będzie się na nim promował!!! Do walki skłoniły go pieniądze.
Co do szans Koksa w tej walce. Jeśli podejdzie do tego pojedynku tak jak do walki z Najmanem to dostanie sromotny wp****** od Trenera!
Jesli poswieci swoje miesnie, weznie sie ostro za trening MMA to wcale nie jest bez szans!!!
Co do szans Koksa w tej walce. Jeśli podejdzie do tego pojedynku tak jak do walki z Najmanem to dostanie sromotny wp****** od Trenera!
Jesli poswieci swoje miesnie, weznie sie ostro za trening MMA to wcale nie jest bez szans!!!
...
Napisał(a)
I dobrze dostanie wp****** i wywieje go z MMA może, do kulturystyki wracać nie ma po co to będzie sprzedawał hamburgery w KFC w Las Vegas.
Zmieniony przez - Masone w dniu 2012-06-05 22:06:00

Zmieniony przez - Masone w dniu 2012-06-05 22:06:00
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Serial pt. "Hardcorowy Koksu" c.d.
Następny temat