...
Szukam trenera stargard,szczecin do skorygowania techniki.Mieszkam 70km od szczecina i potrzebuje sprawdzenia mojej techniki w podstawowych bojach jak i jakiegos specjalisty do wad postawy,gdyz mam problem z prawidlowa postawa.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
https://www.sfd.pl/Marian__Dziennik_i_porady_dla_Juniorów-t993712.html
napisz do Mariana
co do postawy ciala, wklej dobrej jakosci zdjecia calej sylwetki, przod, tyl, bok, bok z rekoma podniesionymi do gory, to cos postaramy sie z kolega BPL-G doradzic
kolega BPL mgr fizjoterapii, a ja obecnie na 3 roku jestem, wiec cos juz tam wiem%)
Zmieniony przez - TomQ-MAG w dniu 2014-07-22 13:56:08
napisz do Mariana
co do postawy ciala, wklej dobrej jakosci zdjecia calej sylwetki, przod, tyl, bok, bok z rekoma podniesionymi do gory, to cos postaramy sie z kolega BPL-G doradzic
kolega BPL mgr fizjoterapii, a ja obecnie na 3 roku jestem, wiec cos juz tam wiem%)
Zmieniony przez - TomQ-MAG w dniu 2014-07-22 13:56:08
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja [email protected]
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
delikatnie masz plecy okragle.
co do niesymetrycznyc barkow zapewne wynik noszenia plecaka, torby na jednym ramieniu.
dodatkowo widze przykurczone piersiowe i typowe skladanie klatki do wewnatrz
poprpsilem Kamila by jeszcze zajrzal do tematu i ocenil zawodowym okiem.
co do skoliozy masz strwierdzona jakas?
co do niesymetrycznyc barkow zapewne wynik noszenia plecaka, torby na jednym ramieniu.
dodatkowo widze przykurczone piersiowe i typowe skladanie klatki do wewnatrz
poprpsilem Kamila by jeszcze zajrzal do tematu i ocenil zawodowym okiem.
co do skoliozy masz strwierdzona jakas?
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja [email protected]
...
Napisał(a)
Nie,mam stwierdzona kacza krzywice klatki prawej strony wraz z moistkiem. Potrzebuje fachowej pomocy bo jest ciezko nie moge nawet siadow robic bez bolu plecow. Co jest z plecami dokladniej?
...
Napisał(a)
W miescie u mnie nikt nie chce mi pomoc. Mowia tylko jest wszystko ok a jak widac na zdj nie jest. Musze znalezc w wiekszym miescie stargard/szczecin jakiegos specjaliste ,ktory pomoze fachowo i nie wezmie duzo bo raz ze dojazd dwa ze sie ucze
...
Napisał(a)
W Stargardzie nawet nie szukaj jedz odrazu do Szczecina , taka moja rada
Dziennik Treningowy
https://www.sfd.pl/[BLOG]rutkow__inaczej_niż_było_......-t1193068.html
...
Napisał(a)
To czkeam w takim razie az mi ktos cos powie wiecej,doradzi i poleci kogos i jak mozna powie ile mam odlozyc na oko
...
Napisał(a)
siemka przez neta dignostyka zawsze jest lipna moze to byc wiele w Twoim przypadku uniesiony jeden bark moze byc tylko wynikiem wiekszego napiecia jednogo miesnia czworobocznego czy dzwigacza lopatki, moze byc tez skolioza tym bardziej ze widac (choc tu swiatlo moze sfałszować obraz) że prostoniwki w odcinku ledzwiowym kregoslupa po lewej stronie sa mocniej napiete a wiec niesymetrycznie co jest zawsze przy skoliozie muszisz znalezc ogarnietego fizjoterapeute badz ortopede i przede wszystkim zdiagnozowac jaka jest przyczyna
Następny temat
Masa dieta do sprawdzenia
Polecane artykuły