...
Napisał(a)
Witam. Tak jak w temacie chciałbym poprawić kondycje i wytrzymałość oraz zgubić troche brzucha. Mam 21 lat waga 70kg. Dwa lata temu aktywnie uprawiałem sport: biegi, piłka nożna co powodowało że moja kondycje była niezła. Niestety potem poszedłem na studia i do pracy i nie było czasu na sport. Teraz chciałbym poprawić troche moją forme i przy okazji poprawic troche wygląd brzucha. Prosiłbym o jakiś zestaw ćwiczeń. Ćwiczyć mogę cały tydzień. Może do tego jakieś specyfiki żeby efekt był szybszy i trwalszy. z góry dzięki. Pozdrawiam.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Napisał(a)
na brzuch polecam a6w, ciezki treninh ale efekty dobre, bylo sporo wiec poczytaj, sylwetke mozesz poprawic robiac pompki i podciagajac sie na drazku jak mozesz, co do wytrzymalosci to biegaj na poczatek 3-4 razy w tygodniu po kilkanascie minut a potem zwiekszaj ten czas. ewentualnie po rozbieganiu okolo miesecznym porob troche interwalow.
...
Napisał(a)
Dwie rzeczy poprawią brzuch i kondycję : bieganie i ABS II ja obecnie robię poziom 8 za 2 tygodnie przejdę do ostatniego 9 poziomu i tak już zostanie. ABS II robi się 4 razy w tygodniu , do ćwiczeń niezbędny jest drążek , wystarczy taki do futryny (A6W nie polecam chociaż daje efekty , łatwo doprowadzić sie do kontuzji pleców , kręgosłupa , z założenia wykonuje się go 42 dni bez przerwy na regenerację , shit i tyle).
https://www.sfd.pl/Legendarny_ABS_II-t180570.html
co do bieganie dobre buty , dobrane do rodzaju stopy i można biegać najpierw będzie ciężko ale później sama przyjemność :) (tygodniowo biegam ok 30km).
https://www.sfd.pl/Legendarny_ABS_II-t180570.html
co do bieganie dobre buty , dobrane do rodzaju stopy i można biegać najpierw będzie ciężko ale później sama przyjemność :) (tygodniowo biegam ok 30km).
...
Napisał(a)
bieganie jest dobre na poprawę kondycji, a moze za rok pójdziesz w maraton, mój pko maraton wrocłam
...
Napisał(a)
co wy sie typy wypowiadacie jak pojęcia zielonego nie macie o budowaniu kondycji/wytrzymałości czy ogólnej poprawy fizycznej .Po 1 brzuch spala sie w kuchni, dieta, obliczasz zapotrzebowanie KCal, odejmujesz 300/200 i z tygodnia na tydzien odejmujesz troche ABS 2 ? a6w? chcecie zeby za rok miał problemy z plecami ? nie słuchaj panów wyżej, bo głupoty wygadują , postaram sie pomóc jak skończe pracę , o ile ktoś inny tego nie zrobi przedemną . Pozdrawiam.
Poprzedni temat
Czy ten rower jest warty zakupu. Pomocy
Następny temat
ktory lepiej kupic gianta authora czy garego
Polecane artykuły