SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Odzywki do redukcji

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 2733

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 146 Wiek 35 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 2118
Witam.
-Od dwoch lat cwiczen na silce nie robilem redukcji i troche tluszczyku jest.
-Nie chce zeby za bardzo polecialo z miesni :/
-Potrzebuje pomocy w dobraniu odzywek. Mysle o takim czym:
*thermo speed extreme
*bialko wpc
i tu nie wiem czy hmb czy bcaa bo nigdy nie bralem tego a czytalem gdzies ze zablokuje to troche spadek miesni.

Prosze o rady.

Skoro szalejesz z ciężarami to zrób ciału przysługę i karm je dobrze. :D

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU

Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 2438 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 15347
hmm 220- wiek z tego co pamietam to cardio max
trening tlenowy to ~55-65%
Z tego co napisalem wynika zeby nie przekraczal 70% wiec chyba ok ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 2438 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 15347
najbardziej spadek miesni zablokuje dieta wysokobialkowa z dobrze rozplanowanymi posilkami, jak masz kase mozesz bcaa zapodac, ale ja wolalbym drozszy spalacz, zreszta z poczatku i bez tego przy dobrej diecie bedzie ladnie kapal tluszcz ^^
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 156 Wiek 38 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 4231
Od kiedy BCAA to spalacz tluszczu????

szopi49

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 146 Wiek 35 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 2118
To prawda.Dieta czyni cuda ;) heh Jednak do konca nie otrzymalem odpowiedzi na pytanie albo chociaz jakiejs pomocy. Glownie chodzi zeby dobrze dobrac odzywki.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szopi
Czytaj dobrze a nie wyskakujesz z takimi pytaniami... Ehh...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 402 Wiek 40 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 39016
tak jak dasiu2 dieta wysokobialkowa.dobry spalacz ja polecam tyrotherm.wlasnie na nim sie redukuje.stosuje tez jako antykataboliki l-glutamine i hmb,WPC jako uzupelnienie diety w bialko.ze dieta jest niskokaloryczna stosuje shocka przed treningiem zeby sie pobudzic mimo ze sam tyrotherm daje dobra wydolnosc do tego KA i crystal-c.witaminy,mineraly,na noc apteczne zma.

*...przeklinałem-przeklne zdradę biedę chciwość...*

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
To jest konkretna odpowiedz. Takich ludzi szanuje.

Uuu gruba redukcja... troszke Cie to wynioslo. Dalbym Ci soga ale nie moge.Dalem juz wczesniejszej osobie i chyba wszedl.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 1100 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 14043
Porcja ok 20g wpc na ok 30min przed treningiem zastąpi Ci BCAA
Co do odzywek to duża ilość białka , węgle w porach okołotreningowych
Zacznij od areobów po treningu od 20 do 40 min
Spadow nie uchronisz mozesz lekko zminimalizować Rzeźbe mozesz smiało zronić na jakimś ciekawym staku kreatynowym a w ogóle popatrz na dzieł testy np saib..

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 402 Wiek 40 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 39016
no troche mnie to wynioslo i caly czas wynosi.ale jak juz cos zaczolem to chce to dobrze skonczyc.przedemna jeszcze 3-4tyg redu.jezeli chodzi o bialko to pije wpc w ciagu dnia.na noc pije prolongatum tylko.pozdro

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
wlasnie BCAA zbedne.przed treningiem troche wegli z cycemm z kury.po treningu bialko.po godzinie 17 zadnych wegli,same posilki bialkowe.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Czyli tak wnioskujac po czesci to spalacz(thermo speed lub thyrotherm), bialko (duzo duzo hehe) no i powiedzmy hmb. Plus dodatki czyli witaminy i mineraly,zma.

ps widze w profilu ze pierwsza redukcja heh, 7lat cwiczen-cos pieknego

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

przerwa

Następny temat

Proszę o pomoc z pierwszym cyklem kreatynowym!!

nutloveb