To będzie Twój rok! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Odstający,duży tyłek

temat działu:

Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 294

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 1 Na forum 18 dni Przeczytanych tematów 5
Mam 15lat i odstajacy tylek:( co mogę zrobić żeby go zmniejszyć wkurzam mnie on zwłaszcza gdy chce założyć coś mniej luźnego i na basen też noe chodzę bo się wstydze a może mam wadę postawy?Zdjecia jakieś nie są najlepsze

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
rutkow Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 8670 Napisanych postów 50733 Wiek 45 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 390384
Tyłek jak tyłek , jesteś na etapie dojrzewania i rozrostu .
Nie ma co się wstydzić , wygląda normalnie .
Zwiększysz górę i proporcje się zmienią .
...
Napisał(a)
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17804 Napisanych postów 133370 Wiek 41 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1466974
zrób sobie rtg moze masz przodopochylenie miednicy

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12543 Napisanych postów 162227 Wiek 36 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1242468
Siemka,
tutaj wiekszy problem jest z ustawieniem miendicy niz z tylkiem,
widac chocby po brzuchu, ktory rowniez jest wypchnięty,
udaj sie do fizjoterapeuty, zbada,m zrobi testy, dostaniesz cwiczenia na korekte wady postawy>
https://www.sfd.pl/art/Zdrowie/Jakie_są_i_skąd_się_biorą_wady_postawy_Jak_sobie_z_nimi_radzić_ -a5942.html

zdjecie robisz tez z pozycji dolnej, przez co optycznie dol bedzie wydawal sie wiekszy niz jakbys robil foto na statywie, ktory jest ustawiony z aparatem na wysokosci klaty

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/ 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Wybór celu treningowego - Masa, rekompozycja, redukcja

deynn show
Polecane artykuły