Szacuny
2
Napisanych postów
36
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
327
Witam,
Trenuję regularnie i chciałbym odsłonić mięsnie brzucha. Mam mięśnie dobrze rozwiniete ale nei są aż tak widoczne jakbym chciał. Zapotrzebowanie kcal 1900. Czy rozkład BTW 2,4/1,1/3,2 przy regularnch ćwiczeniach pomoże odsłonić mięśnie brzucha ?
Czy to dobry rozkład BTW?
Szacuny
18
Napisanych postów
1024
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
20096
Jezeli chcesz uwidocznic miesnie brzucha powinienes od swojego zapotrzebowania odjac tak ze 100-400 kcal lub po prostu zwiekszyc intesywnosc treningow. Co do rozkladu BTW, wszystko zalezy od tego co trenujesz...
Szacuny
3
Napisanych postów
413
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
3383
Bez sensu.. a kiedy trenujesz nogi i plecy? Jeśli chcesz spalić tłuszcz na brzuchu to przedewszystkim musisz ułożyć diete redukcyjną i dodać do treningu aeroby i dobrze będzie.
Szacuny
18
Napisanych postów
1024
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
20096
Trenuję klatkę,biceps,triceps,barki i brzuch. Każdą partię 1 raz w tygodniu, brzuch - 2 razy Spoko, czyli po prostu na silke chodzisz Rozkład BTW nie najgorszy mozesz ewentualnie weglowodany zwiekszyc do 4 gdybys nie mial "power'a" na treningu. Tak jak napisali koledzy, dieta redukcyjna bedzie dobrym pomyslem
Szacuny
2
Napisanych postów
36
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
327
Aeroby 2 razyw tygodniu.
Była tu mowa o diecie redukcyjnej, sęk w tym, że jestem szczupły i już nie chce chudnąć, a chcę rozwijać inne paertie mieśni.
Czyli podsumowując: odsłona mięśni brzucha + rozwijanie innych partii mięśni.
Czy wówczas to dobry rozkłąd BTW ?