SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Odblok zle samopoczucie interpretacja wynikow

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 284

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 25 Na forum 265 dni Przeczytanych tematów 2823
1. WIEK: 28
2. WAGA: 74
3. WZROST: 176
4. WYMIARY:
-biceps:
-klatka:
-udo:
-talia:
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 3-4
6. DIETA: catering sport 3000kcal z przewaga na wegle
-białko:
-węglowodany:
-tłuszcz:
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: 5 lat temu 200mety
8. TRENING: 5 razy tyg sztuki walki 3-4 treningi silownia
9. CEL CYKLU: sucha masa miesniowa
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA:
11. POZIOM BF%:
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): tyje
13. STAN ZDROWIA: dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB PO ROSTU OWŁOSIENIA: nie
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata:
-martwy ciąg:
-przysiad

Witam 5 miesiecy lecial enan w dawkach 200mg . Schodzilem zmniejszajac dawke do 100mg . 7 dni po ostatnim zastrzyku enana wszedlem na hcg 2500j co 3 dni i lecialem tak 3-4 miesiace
Po ostatnim strzale hcg zrobilem badania wynik to
Test calkowity 7,32 1,42 - 9,23
Estradiol 43 norma do 44
Prolaktyna 14 norma do 19
Shgb 22 norma 71
Lh 0
Wszystko w normie wiec sermy.
3 dni po ostatnim zastrzyku hcg wszedlem na clomid i jem go 12dni po 50mg, przez pierwszy tydzien czulem sie dobrze teraz samopoczucie padlo calkowicie czuje sie jak zdarty smiec, wiec poszedlem na badania dzisiaj zrobilem badania u sie troszke zaniepokoilem, myslalem ze clomid powinien wysoko wywindowac lh a wszystkie wyniki sa bardzo slabe, teraz pytanko czy potrzeba wiecej czasu ciagnac dalej 50mg ed clomidu, czy cos jest nie tak z przysadka skoro podawaniy jest clomid a lh nadal nisko. Dodam ze clomid z apteki.

Wyniki
Lh 2,66 norma 1,24 - 8,62
Fsh 1,66 norma 3 - 8
Prolaktyna 10 norma do 19
Estradiol 10 norma 11-44
Shgb 35
Testosteron 0,76
Moze za mala dawka ale z tego co przeczytalem 50mg jest wystarczajace.
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów? Indywidualne plany dietetyczne i treningowe
  • 23 383 spalonych kg tłuszczu
  • 27 059 zbudowanych kg mięśni
Sprawdź więcej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 387 Napisanych postów 9625 Wiek 41 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 132814
Cykl nie był długi więc takie 50mg ed powinno w zupełności wystarczyć, chyba że coś jest nie tak z tym clomem. Spróbuj dać go po 150mg przez 4-5 dni i powtórz badania.
1

Trzy miłości życia: dzieci, siłownia, żona...... no może dzieci, żona i siłownia

ZAJRZYJ i jak możesz to POMÓŻ
http://www.sfd.pl/KruQ__prośba_o_pomoc-t996105.html

Mój dziennik:

http://www.sfd.pl/KruQ__wakacyjny_recomp,_aktualne_foto:_str._122_-t977745.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 1859 Napisanych postów 4061 Wiek 39 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 359164
Z apteki tzn kupiłeś go w aptece? Takie dawki cloma po 150 mg to niepotrzebne trucie sie IMHO.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 25 Na forum 265 dni Przeczytanych tematów 2823
Tak mialem recepte i sam wykupowalem clomid z apteki wiec dziwie sie dlaczego tak nisko kreci lh, czy bylbym tak mocno zablokowany i trzeba leciec clom do skutku ? Ciekawe ile tak wytrzymam czuje sie jak scierwo
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 1859 Napisanych postów 4061 Wiek 39 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 359164
To lipa. Dwuch takich koleżków mam. Zalecenie od andro są (już po całym sensownym odbloku) clom 20 dni, przerwa badania i clom... U jednego to już 5 miesiąc tak leci.


Zmieniony przez - Krzychu79 w dniu 11.03.2019 22:34:51
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 25 Na forum 265 dni Przeczytanych tematów 2823
5 miesiecy ciagnie clom az do momentu poprawy wynikow ? Czyli nie zwiekszac dawki leciec 50mg caly czas i zrobic w piatek badania ? Chyba po 12 dniach na clomie powinno byc lh ponad norme ..
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 1859 Napisanych postów 4061 Wiek 39 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 359164
Już tlumacze: po odbloku na którym były zawirowania jak u CB teraz (ale tamox I klom od dila) poszedł na badania i wszystko leżało. Andro zalecił 20 dni clom, przerwę 14 dni i badania. Znowu lipa tym razem już na aptece. I ta sytuacja się tak ciągnie z tymi przerwami na badania powtarza. Ty też dojedz do końca i znów się przebadaj. Ale wygląda to tak, w tej chwili, że ta paczce kloma to się nie skończy.


Zmieniony przez - Krzychu79 w dniu 11.03.2019 22:44:25
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 54 Napisanych postów 374 Wiek 34 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 48179
Dobrze czytam ? Leciałeś 5 miesiecy teściem i 4 miesiące na hcg?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 25 Na forum 265 dni Przeczytanych tematów 2823
Tak, no moze 3 miesiace.
Kiedys jak bralem mete i sie nie odblokowalem, a po roku zaczely sie problemy trafilem do wwa do dr prof. Gomula ktory kazal mi wlasnie brac hcg przez 3 miesiace


Zmieniony przez - symbol99 w dniu 2019-03-11 23:12:33
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 1859 Napisanych postów 4061 Wiek 39 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 359164
Myślałem, że to błąd. W jakim celu to robiłeś?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 25 Na forum 265 dni Przeczytanych tematów 2823
Myslalem zeby wejsc spowrotem na cykl ale jednak sie rozmyslilem . Nie slyszalem przeciwskazan do stosowania tak dlugo hcg po cyklu gdzies.rabijewski wspominal ze wlasnie nawet 3 miesiece mozna brac po cyklu
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Interpretacja badań po cyklu