SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Odblok testosteron cypionate,drostanol prop,oxandrolon

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 275

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 132 Wiek 30 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 710
Witam wszystkich,moje zapytanie dotyczy odbloku po takim cyklu .
Testosteron cypionate 250mg (Virtucypion) 1-10 7ed
Drostanolone propionate 100mg(virtumast) 1-20 2ed
Oxandrolon 10mg (british dragon) 100tab ,30g ed

1. WIEK: 30
2. WAGA: 92
3. WZROST: 183
4. WYMIARY:
-biceps: 41
-klatka:
-udo: 60
-talia: 83
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 12lat
6. DIETA:
-białko: 200g
-węglowodany: 700g
-tłuszcz: 120g
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE:
8. TRENING:
Sporty walki 7x w tyg
Siłowy : 2x w tyg
9. CEL CYKLU: siła, wytrzymałość
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA:
11. POZIOM BF%:
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy):
13. STAN ZDROWIA:ok
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA:
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: -
-martwy ciąg:
-przysiad:
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

Wyjątkowo przepyszny zestaw!

Zgarnij 3X NUTLOVE 500 w MEGA niskiej cenie!

KUP TERAZ
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 132 Wiek 30 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 710
Estradiol 108.1 norma 7,6 - 43
Prolaktyna 10,8 norma 4,6 - 21,4
Progesteron 0,07 norma 0,2 - 1-4

Glukoza 95 norma 70 - 100
Alat 39 U/L 0,000 - 42.00
Aspat 32 U/L 0.000 - 38.00
Cholesterol 135mg norma 140,0 -200
Trójglicerydy 54mg norma 0.000 -150.0
HDL 23mg norma 40.00 - 60.00
LDL 100.9 norma 0.000 - 135.0
Gatp 7 U/L norma 5-60

Wbc 7.4
RBC 4,44
HGB 13.3
HCT 38.05
MCV 86.7
MCH 30.0
MCHC 34.5
pLT 257
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 59874 Napisanych postów 318594 Wiek 45 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1524399
Rozpisz ten cykl dokladnie
Biłeś hcg ?
10 tyg biłeś testa tylko i 20 tyg mastera ? Ta oxa kiedy i jak była podana ?
Masz wyniki badań aktualne ?
Wrzuc tez wyniki badań sprzed cyklu
To twój 1 cykl ??


Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2021-03-30 13:30:23
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 132 Wiek 30 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 710
Teścia biłem 1x w tyg (10tyg)
Mastera zacząłem równo z teściem. poniedziałek 100mg ,środa 100mg ,piątek 100mg
Oxe zacząłem w 3tyg teścia.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 59874 Napisanych postów 318594 Wiek 45 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1524399
No i co dalej???????
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 132 Wiek 30 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 710
Tak to mój pierwszy cykl.Nie mam badań,jutro pójdę zrobić.Hcg nie bilem
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 59874 Napisanych postów 318594 Wiek 45 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1524399
Skończyłeś juz ten cykl ?
Czyli ostatnie 10 tyg szedł tylko masteron ??
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 132 Wiek 30 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 710
Dzisiaj wbiłem ostatniego mastera i ostatniego teścia
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 132 Wiek 30 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 710
Teścia biłem 1 raz w tygodnu przez 10tyg
Mastera biłem 3x w tygodniu przez 10tyg
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 59874 Napisanych postów 318594 Wiek 45 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1524399
No to badania na szybko podstawa
Estro
Prolaktyna
Progesteron

Morfologia

I wrzuc badania jakie były przed wejściem na saa

Cykl bez sensu dobrany jeszcze na 3 środkach nan1 kontakt?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 132 Wiek 30 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 710
Robiłem jakieś tam wcześniej kurację ,ale to było szmat czasu temu.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 132 Wiek 30 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 710
I dla czego bez sensu ?bazowałem na sile oraz wytrzymałości.To według ciebie jak powinien wyglądać cykl walcząc, trenując sporty walki albo przygotowując się do zawodów ?
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Cykl a operacja

Wheya