SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Odblok po pierwszym cyklu

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 145

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 3 Wiek 24 lat Na forum 50 dni Przeczytanych tematów 17
Czołem Panie i Panowie,

Pod koniec listopada rozpocząłem swój pierwszy cykl skłądający się z testosteronu enan + npp + winstrol.

Od lutego biore sam enanthal - 500mg co 5 dni.

Jestem świeżo po badaniach. Testosteron 90ng/ml przy normie 2,49-8,36, estradiol 7,53 przy normie 11,3 - 43,2, prolaktyna w normie.

Szukam porady dotyczącej odbloku, czy może on wyglądać w następujacy sposób:

Od razy po ostatnim strzale 10000j HCG podzielone na 20 dni tj. 500j dziennie, następnie 1-6 clomid 50mg codziennie

Co o tym myślicie? dorzucić tamox? coś zmienić?


P.S. z libido bardzo słabo


Zmieniony przez - arazzo w dniu 2019-05-31 23:25:35
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów? Indywidualne plany dietetyczne i treningowe
  • 23 383 spalonych kg tłuszczu
  • 27 059 zbudowanych kg mięśni
Sprawdź więcej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Szacuny 5851 Napisanych postów 74053 Wiek 43 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 622296
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 3 Wiek 24 lat Na forum 50 dni Przeczytanych tematów 17
1. WIEK: 24
2. WAGA: 99
3. WZROST: 181
4. WYMIARY: 
-biceps: 44
-klatka: 115
-udo: 72
-pas: 89
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 3lata
6. DIETA: 
-białko: 200g
-węglowodany: 400g
-tłuszcz: 100g
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: pierwszy cykl opisany w pierwszym poscie
8. TRENING: split
9. CEL CYKLU: masa, powoli schodzę z kalorii
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: To mój pierwszy cykl
11. POZIOM BF%: 20%
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): do tycia
13. STAN ZDROWIA: dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: brak
15. PPM (podstawowa przemiana materii): 2200kcal
16. WYNIKI SIŁOWE: 
-klata: 160kg
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 4171 Napisanych postów 7497 Wiek 40 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 388902
Libido może być słabe bo zajechałeś e2, część osób tak reaguje. Hcg wbij minimum 15000jm po 2500 co trzy dni. Zbadaj e2 i testa. Jak e2 wyskoczy w widełki, a test będzie w okolicach połowy skali lub lepiej możesz wejść na sermy. Obstawiam, że te 15000jm może być za mało - biłeś hcg podczas cyklu? Bo nie wspomniałeś.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 3 Wiek 24 lat Na forum 50 dni Przeczytanych tematów 17
Tak, po 8 tygodniach wbilem 15000j rozlozone na 500j co 3dni
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Testosteron Enan - e5d czy e7d

Masa