SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Odblok po dlugim cyklu

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 219

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 12 Napisanych postów 314 Wiek 32 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 5803
8 miesieczna bomba
1-6 =Meta 20 mg dziennie
1-12 Omnadren 250 mg co 7 dni
12- 18 omnadren 500 mg + 250 Deka co 7 dni
18-24 omnadren 500 mg + 325 deka
24-32 omnadren 325 mg + 250 Deeka
cały cykl lecial hcg w dawce 500/600 co 7 dni


Prosze o ocene badan . badaia robione w 24 tygodniu bomby

1. WIEK: 32
2. WAGA: 75
3. WZROST: 175
4. WYMIARY:
-biceps: 40
-klatka: 98
-udo: 60
-talia: 82
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 10 lat
6. DIETA:
-białko: 240g
-węglowodany: 450g
-tłuszcz: 100g
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE:
8. TRENING: 4 razy w tygodniu obecnie fbw
9. CEL CYKLU: Masa
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: 8 lat temu 200mg prolongatum jelfy 8 tygodni co 4 dni i 20 mety 6 tygodni
11. POZIOM BF%: bardzo niski
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): chudniecia
13. STAN ZDROWIA: dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: lysienia
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 120
-martwy ciąg: 160
-przysiad: 140

PYTANIE:

prosze o rozpisanie odbloku juz od 2 tygodni na wysoka prolaktyne biore dostinex 25mg pol tabletki co 7 dni oraz na estro symex pol tabletki co 4 dni
na odblok w domu mam 20 tab clomidu i ile dokupic hcg jakdlugo jeszcze brac symex na odbloku i jaki zrobic odblok po takim cyklu by wszystko gralo mam jeszcze w zanadrzu jak libido ostro spadnie bo mam zamiar po odbloku zrobic jeszcze badania jezeli test. bedzie nisko mam Androtop w zelu w razie czego nim sie wspomogo na 2/3 mce aby utrzymac poziom testa przy gornej granicy .
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów? Indywidualne plany dietetyczne i treningowe
  • 23 383 spalonych kg tłuszczu
  • 27 059 zbudowanych kg mięśni
Sprawdź więcej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 12 Napisanych postów 314 Wiek 32 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 5803
Badania robione w 24 tygodniu cyklu

Badanie Wynik Flaga Jedn. Wartości ref.
OB 2 - mm/h <8
LIPIDOGRAM
cholesterol cał. 138 L mg/dl 140 - 200
HDL 36 - mg/dl 35 - 80
LDL 91,8 - mg/dl < 130
trójglicerydy 51 - mg/dl < 200
ASPAT 28 - IU/L < 37
ALAT 47 H IU/L < 41
TST - testosteron >15,00 - ng/ml 20-49 lat : 2,49 -
8,36 ; > 50 lat 1,93 -
7,40
E2 - estradiol (sur.) 79,15 H pg/ml 7,63 - 42,6
PRL - prolaktyna 819,9 H uIU/ml 86 - 324


MORFOLOGIA (5 DIFF)
LEUKOCYTY 7,38 - G/l 4,0-11,0
ERYTROCYTY 5,74 - T/l 3,8-5,8
HEMOGLOBINA 18,0 H g/dl 11,5-16,5
HEMATOKRYT 52,1 H % 36-47
MCV 90,7 - fl 77-95
MCH 31,4 - pg 27-32
MCHC 34,6 - g/dl 32-36
RDW 13,7 - % 11,5-14,5
PŁYTKI KRWI 197 - G/l 150-400
MPV 10,0 - fl 8,0-11,0
NEUTROCYTY 5,30 - G/l 2,0-7,5
LIMFOCYTY 1,47 L G/l 1,5-4,5
MONOCYTY 0,55 - G/l 0,2-0,8
EOZYNOCYTY 0,02 L G/l 0,04-0,40
BAZOCYTY 0,04 - G/l <0,10
%NEUTROCYTÓW 71,9 - % 37,0-75,0
%LIMFOCYTÓW 19,9 - % 12,0-50,0
%MONOCYTÓW 7,4 - % 3,0-12,0
%EOZYNOCYTÓW 0,3 L % 0,5-5,0
%BAZOCYTÓW 0,5 - % 0,0-1,5
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 12 Napisanych postów 314 Wiek 32 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 5803
i jeszcze mam jedno pytanie czy na takim cyklu 10 kilo na plus to dobry wynik? Koncze cykl bo czuje sie juz przetrenowany brakuje mi powietrza na treningu spadla wytrzymalosc oraz wysokie cisnienie dawalo przy wiekszych dawkach o sobie znac od 8 miesiecy nie robilem zadnej przerwy w treningach czuje ze moj organizm musi odpoczac . Co zrobic aby nie stracic tej masy po cyklu wiadomo ze dieta bedzie nadal trzymana ale chce zmiejszyc intensywnosc treniungu i zrobic przerwe w treningu na tydzien pozniej wrocic do 3 x w tygodniu fbw trening na 80 procent.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 12 Napisanych postów 314 Wiek 32 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 5803
Dzieki Panowie za pomoc bardzo przydatne forum ale chyba do krecenia reklamy. Normalni ludzie nie otrzymaja tu porady pomocy!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 165 Wiek 34 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 6173
Witam.Dużo takich tematów na forum.Standard mój taki to 15K hcg badania i jak wszystko będzie dobrze unormowane clomid.Ja wziąłem 10K hcg i po pół roku problemy.Senność itp.Także 15k hcg ,badania i jak ok to clomid


Zmieniony przez - wierzytelny w dniu 2019-03-14 20:45:00
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Aleks Moderator
Ekspert
Szacuny 1395 Napisanych postów 12255 Wiek 44 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 168794
Progresivv
Dzieki Panowie za pomoc bardzo przydatne forum ale chyba do krecenia reklamy. Normalni ludzie nie otrzymaja tu porady pomocy!


Nie widzisz swoich wynikow estradiol prawie 2 x norma a prolaktyna prawie 3 x norma, nie trzeba miec doktoratu z medycyny zeby porownac wyniki z normami...

Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Pierwszy Cykl - Lipomastia - Rzeźba - Żywienie