Dodam ze nigdy w życiu nie miałem takiego libido jak byłem teraz na dece, wcześniejsze moje doznania z Deca bywaly takie ze czasami wywaliło mi estro i musial leciec cabaster a teraz nic w ogóle.
...
Napisał(a)
Tak wyszlo że moja bomba trwała 2 lata, w tym czasie bylem na mostku dwa miesiące. Na początku lecial bold tesc tren, teraz po mostku deca tesc i meta iniekcyjna. Twraz na sam koniec wszedl teść i npp, zostalo jeszze dwa strzały. Pytanie teraz do was jak sie przygotować dk odbloku co kupić? I jak dawkowac?
Dodam ze nigdy w życiu nie miałem takiego libido jak byłem teraz na dece, wcześniejsze moje doznania z Deca bywaly takie ze czasami wywaliło mi estro i musial leciec cabaster a teraz nic w ogóle.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
cabaser na estro?coś ci się pomyliło
podawaleś hcg w trakcie?
zacznij od badań
e2,prl,prog
podawaleś hcg w trakcie?
zacznij od badań
e2,prl,prog
1
...
Napisał(a)
Hcg leciało moze nie zawsze co 8 tygodni ale bylo podawane, jak lecial grubszy cykl to pilnowalem i zawsze co 5 tyg szlo hcg
...
Napisał(a)
Amg27pisze na telefonie i literówka. Tw rubryki takie male a na bombie to i oczy juz nie te hehehObwód taki 100 ??? To co Ty robiłeś na tej bombie ?
...
Napisał(a)
Daj cabaser pol tabsa i drugie pol za 10dni i styknie reszzta ok
Watrobowe tez
Watrobowe tez
Polecane artykuły