Będę wdzięczny za wszystkie podpowiedzi
...
Napisał(a)
Witam Panowie, po 1,5 roku chciałbym wreszcie zejść z bombki. Szykuje mi się dłuższy wyjazd do Japonii a tam nie ma możliwości plus chce odpocząć od igieł i dać trochę spokoju dla organizmu, nie wiem czy kiedyś będę jeszcze wchodził na pewno dłuższy czas nie dlatego mostki odpadają. Głównie podczas cyklu leciał test gdzieś w połowie pojawiła się deca czy npp ale tylko na np 2 miesiące, aktualnie od pół roku test 125mg e3d i hormony takie jak estro i prolka pilnowane. Prosiłbym was o poradę jak się zabrać do odbloku ostatni strzał był w środę, jutro idę na badania prolki i estro żeby wbić się w widełki jeźeli nie będzie, i zacząć przyjmować hcg teraz pytanie ile tego hcg i co jaki czas? 20k jednostek rozłoźone na 2500 e3d? i w tle pół tabsa ari do zbicia estro czy jak byście to rozegrali i po jakim czasie dodać clomid oraz w jakiej dawce. Dodam tylko, że dziś byłem u lekarza i również polecił zejść bo serducho na ekg wyszło, że dość szybko pracuje puls 100-110 na spoczynku i zaczynam to odczuwać.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
stegosaurAleksstegosaur czy clom i nolva były pewne?
clom i nolva są z apteki, ogólnie to dopiero 8 z 30 dni na clom + nolvadex po odstawieniu hcg
Zmieniony przez - stegosaur w dniu 3/22/2025 3:58:37 PM
To dopiero początek odbloku więc luz
Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie
...
Napisał(a)
Jak skonczysz HCG(Twoja rozpiska jest ok) to zrob badanie estro,prolki i testa.
Jesli test bedzie w okolicach polowy widelek a estro i prolka w widelkach to wchodzisz na clomid 30 dni po 50 mg dziennie
Jesli test bedzie w okolicach polowy widelek a estro i prolka w widelkach to wchodzisz na clomid 30 dni po 50 mg dziennie
1
...
Napisał(a)
Do tego cloma dorzucił bym tamoxa 20 mg 3-4 tyg później 10 mg
1
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
AleksJak skonczysz HCG(Twoja rozpiska jest ok) to zrob badanie estro,prolki i testa.
rozumiem, w sytuacji gdy prolka i estro nie będzie w widełkach to mam zbić i wtedy wrzucać clomid tak ?
...
Napisał(a)
lodzianin1Do tego cloma dorzucił bym tamoxa 20 mg 3-4 tyg później 10 mg
nie zbije mi to estro do zera?
...
Napisał(a)
celebi2000AleksJak skonczysz HCG(Twoja rozpiska jest ok) to zrob badanie estro,prolki i testa.
rozumiem, w sytuacji gdy prolka i estro nie będzie w widełkach to mam zbić i wtedy wrzucać clomid tak ?
Tak, ale jak bedziesz dawał 1/2 tbl exe 2 x w tygodniu podczas HCG to powino być ok

...
Napisał(a)
celebi2000lodzianin1Do tego cloma dorzucił bym tamoxa 20 mg 3-4 tyg później 10 mg
nie zbije mi to estro do zera?
Tamox nie zbija estro, moze ulatwic odblok.
...
Napisał(a)
tamox zamówiony, dziś odebrane wyniki estro 2x norma wrzucam tabsa aroamsin i wbijać już hcg czy robić znowu badania estro i dopiero nim ?
...
Napisał(a)
Polecane artykuły