SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Odblok nie zadziałał

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 3192

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 552 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 10443
Siema!
W styczniu skończyłem cykl:
1-6 Npp
1-8 Prop
Odblok 20tab cloma, a czuje sie jakbym sie nie odblokował mogło być za mało cloma do tego?
Co byście radzili powtórzy odblok np 30tab?
Dodam ze nie jestem początkujący i umiem odróżnić jazdy po zejściu teścia z organizmu.
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów? Indywidualne plany dietetyczne i treningowe
  • 23 383 spalonych kg tłuszczu
  • 27 059 zbudowanych kg mięśni
Sprawdź więcej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 675 Wiek 42 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 5792
a badania tescia robiles??
musisz dokladnie zbadac testosteron pod kazdym katem.
mi na przyklad szwankuje prolaktyna i na to sa odpowiednie leki.
moze tobie dolega cos innego.
bez wynikow nic nie bedziesz wiedzial
niestety takie badania to koszt 170zł
:(

3 2 1 BooomBA
i życie staje się lepsze

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 27 Napisanych postów 1846 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 34103
nandrolon wkoncu, mozliwe jest to ze sam clomid nie wystarczyl. Zrob badania testa, prg, estradiolu itp.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 170 Napisanych postów 12228 Wiek 33 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 237062
Zeby miec rozeznanie trzeba najpierw wykonac badania. W tym przypadku: lh, fsh, testosteron wolny, estradiol i prolaktyne i z tymi wynikami najlepiej udac sie do lekarza

lub drugi sposob;

Mozna przypuszczac ze obecna sytuacja wynika z niezastosowania hCG. Jest zanik komorek leydinga i os nie ruszy po samym klomifenie ktory jak wiadomo jest tylko serm'em Rozwiazaniem jest cykl na testosteronie a po nim kompleksowe PCT


Nie ma natomiast sensu powtarzac stosowania klomifenu ale jesli juz bys sie na takie cos zdecydowal to wystarczy ze bedziesz podawal 25mg(czyli pol tabsa) na wieczor(przed snem) przez pare tygodni. Oś i tak w koncu ruszy(kiedys tam )



EDIT: pobawie sie w jasnowidza i powiem tyle ze i tak najprawdopodobniej okaze sie ze test jest w normie a estradiol i prolaktyna lekko ponad co oznaczac bedzie typowe "zmulenie ponandrolonowe" a nie niezastartowanie osi

Zmieniony przez - PrzeGibon w dniu 2011-05-03 23:18:58
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 675 Wiek 42 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 5792
przegibon, jesli pozwolisz to chce od ciebie wyciagnac troche info bo widze , ze masz spora wiedze w tej kwestii.

MOje problemy rozpoczely sie po cyklu z npp (czyli nandrolon, o ktorym piszesz)
odblok byl konkretny z HCG i clomidem

potem polecialem suste solo i znowu odblok z HCG i clomem.
i ****a nadal testo w okolicach 260 a norma od 280.
prolaktyna wysoka.
co radzisz czy wskoszyc teraz na cykl z propem 150 e2d, tren 50ed i wino 50ed
prima kosmetycznie 200 e7d
i do tego HCG od 2 tygodnia cyklu po 500 e3d.
co sadzisz o bromergonie podobno pomaga na obnizeie prolaktyny??
czy to wlasnie wysoka prolaktyna jest powodem niskiego tescia??

3 2 1 BooomBA
i życie staje się lepsze

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 27 Napisanych postów 1846 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 34103
przyczyn nieskiego tescia moze byc wiele, zrob badania na reszte hormonow
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 675 Wiek 42 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 5792
reszte mam w normie a wyglada to tak
FSH 1,7 norma 1,5-12,4
LH 3,0 norma 1,7-8,6
Estradiol 14 norma 8-43
prolaktyna 23 norma 4-15
testosteron 270 norma 280 - 800

moj wiek 34 lata
test wolny -wyniki beda za tydzien

3 2 1 BooomBA
i życie staje się lepsze

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 27 Napisanych postów 1846 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 34103
ten poziom tescia moze akurat wtedy wypadl tak cienko, testosteron czesto sie wacha, jest zalezny od miliona czynnikow, no chyba ze czujesz na codzien calkowity brak libido itp. to trzeba szukac glebiej i dalej
No ale czego ty sie spodziewasz, 34 lata wkoncu
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 675 Wiek 42 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 5792
hehe
wiem ze te 34 to nie jest juz 20 kiedy bez obaw sie biło ome bez odloku.
a z libido niestety dobrze nie jest:(

3 2 1 BooomBA
i życie staje się lepsze

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 170 Napisanych postów 12228 Wiek 33 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 237062
a jak dokladnie wygladalo PCT po tych cyklach ktore opisujesz? Srodki do pct byly kupione w aptece czy na czarnym rynku?


no prolaktyna jest troche podwyzszona ale nie jakas kosmiczna. Moim zdaniem to nie dziala ale mozna wlaczyc do suplementacji ok 600mg witaminy b6, Bromokryptyna natomiast oczywiscie ze daje rade. Poziomy fsh i lh masz delikatnie mowiac nieciekawe dlatego najlepiej bedzie jesli kolejne kroki skonsultujesz z lekarzem
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 675 Wiek 42 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 5792
srodki kupione na rynku "wtornym"
pct z HCG 5x 1000 ale nie pamietam co ile i do tego 24 tabsy cloma 3, 2, 2, 2, 2, i po 1 do konca

3 2 1 BooomBA
i życie staje się lepsze

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

I Cykl [Prolo apteczny, Tamoxifen, Clomifen]

Następny temat

esperal a sterydy

aerofull