SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Odblok - ocena badań

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 128

Formularz - Proszę o pomoc

Wiek

Waga

Wzrost

Obwód ramienia

Obwód klatki

Obwód uda

Obwód talii

Staż na siłowni

Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy)

Ile i jakie przebyte cykle sterydowe

Opisz swój plan treningowy

Cel cyklu

Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia

Poziom BF% (tkanki tłuszczowej)

Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy)

Stan zdrowia

Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia

PPM (podstawowa przemiana materii)

Wyniki siłowe w 3 głównych ćwiczeniach (klatka, martwy ciąg, przysiad ze sztangą)

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 33 Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 1467
1. WIEK:26
2. WAGA:114
3. WZROST:188
4. WYMIARY:
-biceps:49
-klatka:128
-udo:
-talia:90
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 5lat albo i więcej
6. DIETA:
-białko: 2.7g /kg m.c
-węglowodany:3-3.5 g/ kg m.c
-tłuszcz: 0.8-1-2g / kg m.c
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: trochę już tego było
8. TRENING: fbw
9. CEL CYKLU:
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: początek lutego skończyłem NPP + t400
11. POZIOM BF%: 19
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): do tycia (bez przesadnego)
13. STAN ZDROWIA: dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: porostu
15. PPM (podstawowa przemiana materii): 2600
16. WYNIKI SIŁOWE: obecnie bez maxow
-klata:
-martwy ciąg:
-przysiad:

Badania wykonane w 29dniu brania clomid 50mg ed i tamox 20mg ed. Wcześniej leciało 20tys j.m HCG + IA do zbicia prolki i E2 do widełek. Między 12-26 dniem odbloku dodatkowo leciał proviron 50mg ed. Wyników badań z przed cyklu nie mam .. znaczy mam ale były one tragiczne (skopany odblok, przerwa i wejście na cykla , więc tamte były praktycznie w dolnych granicach lub bliskie zeru) teraz chce się dobrze odblokować. Samopoczucie w miarę ok, libido tragedii nie ma ,ale czuję że mogło by być lepiej. Po prostu musi mnie panna dobrze rozgrzać i wszystko śmiga jak należy ( pewnie człowiek się przyzwyczaił do łatania na bombie i teraz mu się marzy żeby bez soków też tak było). Spadków po cyklu nie odczułem dosyć mocno , tym bardziej że miesiąc przerwy teraz miałem (dużo pracy, po za tym regeneracja drobnych kontuzji i nabieranie chęci do siłowni) .

Pytanie: ciągnąć dalej odblok? Jeżeli tak to ile ? Coś w nim zmienic ? Bo niby teść żeby był porządny odblok powinien się rozbujać do górnych widełek na clomie?
Bomba w czerwcu waszym zdaniem jest sensowna? (Wiem że to sprawa indywidualna ale jak wy to widzicie) ?
I trzecie NAJDZIWNIEJSZE pytanie. Czy ktoś z Was miał tak że na clomidzie po kilku dniach brania jak zacznie się coś teść bujać to bolą was zęby? Nosz kur... Nie do zniesienia to jest. Dlatego skopalem poprzedni odblok bo ból był nie do wytrzymania a przeciwbólowe nie pomagały. Tym razem jest lepiej... Tzn lepiej. Idzie wytrzymać jak zarzucam ibuprofen;) uprzedzam pytania, ząbki sprawne nie dziurawe , regularnie doglądane;) clomid jem na samą noc więc najbardziej bolą rano i do południa. Wieczorem odpuszcza często nawet całkiem. Zawsze tak mam na clomidzie. WTF?;))
FSH 1.7 NORMA 1.7-12
LH 2.6 NORMA 1.1-7
PROGESTERON 0.39 NORMA 0.25-0.56
PROLAKTYNA 19.1 NORMA 3-25
E2 25.6 NORMA <62
TESTOSTERON 3 NORMA 2.3 -10.3
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

Ranking TOP10 spalaczy tłuszczu

Chcesz wspomóc walkę z niechcianym tłuszczem? Zastanawiasz się jaki produkt wybrać?

Zobacz ranking
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
krzykacz Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 18860 Napisanych postów 66469 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 557072
Wszsytko ładnie w normach jest, test trochę nisko ale wychodzisz z dołka pewnie będzie się powoli podnosił.
1

doping & zdrowie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 40317 Napisanych postów 283933 Wiek 44 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1404716
Cloma leć dalej, skoro planujesz cykl w czerwcu po co rto pct? Trzeba było zmostkowac
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
krzykacz Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 18860 Napisanych postów 66469 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 557072
Albo nie schodzić wcale, 2bieg i dalej rakieta.
1

doping & zdrowie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 33 Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 1467
Musiałem zejść z bomby, żeby unormować inne rzeczy. Ale to nie temat na to forum.
Clomid jak długo jeszcze polecieć? Tydzień dwa?
Czy jak odstawie na dniach to poziom teścia spadnie poniżej zakresu z dnia badania czy po prostu utrzyma się i będzie sobie dużo wolniej rosła?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 40317 Napisanych postów 283933 Wiek 44 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1404716
Skoro za 4 tyg odpalasz bombę jadł bym cloma już do bomby ew
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 33 Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 1467
Tak zrobię , dzięki. Pozdrawiam
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Odblok

FuckBaton