SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Odblok? Czy

temat działu:

Zdrowie i Uroda

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 115

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 11176 Napisanych postów 51854 Wiek 31 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Wiek30
Waga90
Wzrost181
Obwód ramienia44
Obwód klatki118-120
Obwód uda62
Obwód talii.....
Staż na siłowni10 w gore
Dieta. Dobrze jadłem. Po prostu
Ile i jakie przebyte cykle sterydowe
1cykl meta 100 tab
2 prolka deca. Nie pamiętam dawek bo to było dawooo temu ale delikatnie
3Test enan cypio solo do teraz

Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia
Poziom BF% (tkanki tłuszczowej)
Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy)
Stan zdrowia:dobry
Skłonność do łysienia . Lysina

Siemacie. Jestem ON prawie 5 lat .
sprawa wygląda następująco. Staramy się o potomstwo . W czasie podawania soku biłem hcg bodajże 2 razy . Trochę nie umyślnie ale byłem narwany i jakoś się tym nie przejmowałem.
Moja dziewczyna była w ciąży . Udało mi się ja zalać jak przybilem porządnie Hcg, tylko że poronila i nie wiem czy obwiniac tutaj siebie.
. Zależy mi na tym by moje dziecko było zdrowe i ciaza rozwijała się prawidłowo
Stąd moje pytanie . Robic odblok czy może macie jakiś inny patent ns to żeby wszystko było dobrze ? Przyznam szczerze ,że nie chce schodzić z tematu bo doBrze się czuję ale dla zdrowia młodego jestem wstanie to zrobić.
Moglibyscie mnie jakoś pokierować? Jak się odblokowac ? Ewentualnie poprawić jakość spermy będąc ON ? DZIEKUJE Z GORY ZA ODPOWIEDZ
Teścia bije cały czas w dawkach max 500 mg tyg.
W ostatnim roku leciałem sobie 250mg tyg i czuje się zaj**iscie. Ktoregos dnia postanowilem przybic hcg I zalałem formę, tylko że w 10 tyg poroniła. Zależy mi żeby poprawić jakość spermy. I czy po takim czasie hest w ogóle możliwość odblokowac się?

KUZNIA HEFAJSTOSA
Nie mogłem zamieścić tematu w dziale doping.
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 9236 Napisanych postów 83338 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 704767
To że poroniła w 10 tyg to nie jest skutek stosowania SAA przez Ciebie . Zacznij może od wykonania spermiogramu

TRENINGI KATOWICE

KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/ 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
krzykacz Moderator
Ekspert
Szacuny 21235 Napisanych postów 71519 Wiek 42 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 576612
Na pewno nie obwiniaj się, przyczyna może leżeć po obu stronach jak i tylko partnerki - są kobiety które nie mogą donosić ciąży ale o tym powinien zadecydować lek po badaniach. Jak wyglada sprawa kontroli hormonów na tych cyklach jak i akutalnie ?

doping & zdrowie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 11176 Napisanych postów 51854 Wiek 31 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
.

Zmieniony przez - Zietka1995 w dniu 2025-02-05 12:50:30
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Problemy ze snem - porady

Następny temat

Pasozyty

WHEY premium