Szacuny
5
Napisanych postów
817
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
20161
Własnie dzisiaj kończą się wakacje i błogi okres odpoczynku od treningu.
Ja osobiście miałem jż dość przerwy i juz od jutra rozpoczynam treningi.
Z formą dość marnie i trzeba będzie trochę podgonić kondycję.
A jak tam u Was z motywacją do treningów?
Olo-byłem w Szczytnie kilka dni w sierpniu ,chciałem zajść na trening, ale nie wiedziałem czy trenujecie w wakacje.
Szacuny
6
Napisanych postów
1164
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
3323
łeee, a ja mam treningi dopiero od tego piątku i nie moge sie doczekać, tak mnie nosi
a przez wakacje pod tym względem, hmmm, powiem krótko: LEŃ
słono za to zapłacę
Szacuny
53
Napisanych postów
11379
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
47331
ja tam lipiec caly zap*****lalem az mi sie pot po d... lał na sali pozniej pod koniec sierpnia oboz treningowy
wiec zwazajac ze mialem przerwe od lutego do polowy czerwca to mysle ze troche nadrobilem zaleglosci i od wrzesnia dalej jaaaaazda
Były moderator w Stylach Tradycyjnych Uderzanych i MMA oraz byly czlonek "Elity"
Szacuny
0
Napisanych postów
73
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
3033
Ja trenowałem całe wakacje siłkę, kodycje i kata, niestety sam, bo u nas się sekcję zamyka na wakacje, a na obóz jechać nie mogłem :( No ale od wtorku wracam do treningów normalnych.
Szacuny
123
Napisanych postów
34575
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
195972
Przemo trzeba mnie było złapać na GG to jakoś byśmy sie umówili na wspólne nap*****lańsko bądź piwo, cokolwiek Treningi mieliśmy, ale i tak tylko na jednym byłem z powodu raz, że wyjechałem a dwa, ze potem miałem prace
No i tak mi minęły wakacje, ze generalnie postawiłem na regenerację, myślę, że odpowiednio odpoczałem. Niestety procenty też się lały, spadki są, ale to się wyrobi MOTYWACJA JEST!
OLIMP ENG-PL TRANSLATOR:
2 capsules 3 times daily = 4 kapsułki 3-4 razy dziennie