Szacuny
0
Napisanych postów
84
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
1992
jup
czesc druga zdjec z treningow BJJ Trojmiasto.sorki za jakosc , ale nawet blurowanie i inne efekty nie pomogly w przerobieniu fotek na sensowna jakosc. poza tym dzialalem w trosce o modemy niektorych ludzi A wiec dobsz - ktoz jest na zdjeciu numer jeden? Oczywiscie numer jeden - szeryf Boruta
Kiedy bedziesz cierpial
Wiedz , ze Cie zdradzilem
gg #2070211
Szacuny
0
Napisanych postów
84
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
1992
opis bedzie troszke bardziej skomplikowany:
otoz Boruta daje nauczke jakiemus smialkowi , ktory akurat podpadl p (o ile pamietam to akurat Esco)
Wyzej leze ja pod poteznie umiesnionym cialem Boba.
Kiedy bedziesz cierpial
gg #2070211
Szacuny
0
Napisanych postów
84
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
1992
coz - tu jak zwykle pozowana zbiorowka sa na niej te same osoby , i nie wymienialbym od nowa , ale doszli ludzie , ktorzy w tamtym tygodniu sie obijali Tak wiec od lewej od gory: niesamowity Branix , potezny Bobo , "gola klata" Esco , nobliwy trener Boruta , dumny Francos , usmiechniety MMaciek . Siedza - ja , zadziwiajaco dobrze wygladajacy jak po 3 godzinnym treningu , gotow do czynu Sylwek , oraz "last but not least" Neo...
Kiedy bedziesz cierpial
gg #2070211
Szacuny
11126
Napisanych postów
51319
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
No muwiłem że Esco to łobuz :) a te rogi to chyba Borucie ktoś dorobił:)
"Nie walczę w żadnym określonym stylu. Nigdy nie wiesz co zrobię i ja sam tego nie wiem. Mój ruch jest rezultatem twojego ruchu, moja technika jest efektem zastosowanej przez ciebie"
Szacuny
11126
Napisanych postów
51319
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
****a mówiłem napisałem przez u ale obciach :)
"Nie walczę w żadnym określonym stylu. Nigdy nie wiesz co zrobię i ja sam tego nie wiem. Mój ruch jest rezultatem twojego ruchu, moja technika jest efektem zastosowanej przez ciebie"
Szacuny
11126
Napisanych postów
51319
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
To nie Boruta z dorobonymi rogami?
Szacuny
11126
Napisanych postów
51319
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
No głópie pytanie wystarczy spoiżeć na pierwszego posta :)