...
Napisał(a)
179cm 75kg 19L.Ćwiczę już ponad dwa lata, nie brałem żadnych odżywek.Ostatnio zastanawiam się nad Kreatyną lub Hmb tylko nie wiem czy to ma sens w moim przypadku.Poza tym nie wiem która jest lepsza (tabletki czy proszek)i jak ją brać.Proszę o pomoc.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
diaeta jest ?? jak nie to dzial nizej i potem tu zagadaj jak juz bedzie 

===>...::: mafia-kafary-sfd-pl :::...<===

to be a masterpiece ...
sweet&hot honey honey
...
Napisał(a)
no wlasnie, gdzie jest Damixxx? 

Tylko głupcy nie mylą sie nigdy - Sokrates.
...
Napisał(a)
juz jestem.prosze odwołac alarm
dietke masz?
jaki cel suplementacji?
hmb...hmmm...

dietke masz?
jaki cel suplementacji?
hmb...hmmm...

...
Napisał(a)
Na początku kiedy zaczynałem miałem ułożoną dietę ale później okazało się że mam problem z jej przestrzeganiem (nie mogłem spożywać regularnie posiłków).Dlatego chcę spróbować odżywek,tylko nie wiem czy warto w moim przypadku.
...
Napisał(a)
krea i hmb to nie odzywki-nie pomoga w razie braku diety
jedz gdzie mozesz,ile mozesz i kiedy tylko mozesz
ja tak robie bo sam nie zawsze mam cos do zarcia pod reka-kupuje i jem kiedy tylko moge(oczywizda nie batony i czekoladki)
jedz gdzie mozesz,ile mozesz i kiedy tylko mozesz

to be a masterpiece ...
sweet&hot honey honey
...
Napisał(a)
Taaaa hmb sobie daruj
Kreatyna daje bez diety - ale nie tyle co z dieta - wiec szkoda pieniedzy dla mnie np. byloby kupowac kreatyne nie majac diety
Popatrz - miśkov je ile moze i kiedy moze - zobacz jak wyglada ( avatar
).
A diete przestrzegac latwo - szykujesz wiecozrem wkladasz do lodoowki do pojemniczkow a pozniej w czasie dnia szamasz co przygotowales
Btw....dlaczego zamiast avatarow widze czarne kwadraty ???? to takie avatarki czy z koksem od nyygeroow przesadziliscie
??
Zmieniony przez - zyz w dniu 2004-10-27 12:04:34

Kreatyna daje bez diety - ale nie tyle co z dieta - wiec szkoda pieniedzy dla mnie np. byloby kupowac kreatyne nie majac diety

Popatrz - miśkov je ile moze i kiedy moze - zobacz jak wyglada ( avatar

A diete przestrzegac latwo - szykujesz wiecozrem wkladasz do lodoowki do pojemniczkow a pozniej w czasie dnia szamasz co przygotowales

Btw....dlaczego zamiast avatarow widze czarne kwadraty ???? to takie avatarki czy z koksem od nyygeroow przesadziliscie

Zmieniony przez - zyz w dniu 2004-10-27 12:04:34
Siłownia PROGRES - Bytom.
www.pajacyk.pl
...
Napisał(a)
dokladnie
np.kurczaka z ryzem i warzywami ladujesz w pojemnik i zabierasz ze soba-sprawdzony sposob
zyz:ten wyglad to po cyklu na allium ursinum
np.kurczaka z ryzem i warzywami ladujesz w pojemnik i zabierasz ze soba-sprawdzony sposob
zyz:ten wyglad to po cyklu na allium ursinum

to be a masterpiece ...
sweet&hot honey honey
...
Napisał(a)
Cody dlaczego najlepiej w proszku ? nie liczac tego ze jest tansza.
Siłownia PROGRES - Bytom.
www.pajacyk.pl
Polecane artykuły