Szacuny
391
Napisanych postów
3444
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
18326
****a ostatnio zgubilem ochraniacz na szczeke. Mam problem bo w tym ***anym miescie maja teraz tylko sylikonowe gowno nie chroniace wogole zebow. ma ktos moze pomysl gdzie moge kupic w Wawie dobra szczene? I nie mowcie ze w Budo, bo tam maja tylko sylikonowe gowno do light contactu.
Szacuny
0
Napisanych postów
32
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
5649
cze,
ze sklepow ktore sa w wawie to oprocz budo jest jeszcze na marszalkowskiej 85 Hajime... no i wszystkie Go sporty itp.
a jak jestes zdesperowany i koniecznie inna niz sylikonowa to z netu zamow.
pzdr
Szacuny
2
Napisanych postów
239
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1634
to ja sie podczepie pod temat z pytaniem dot. formowania szczeki...
po wyjeciu jej z goracej wody i delikatnym ostudzeniu, rozumiem, ze wsadzam ja sobie na zeby i ..... ? zaciskam szczeki ?! czy tez paluchem wgniatam silikon w gorna szczeke ?
...Ale w końcu czym jest ból? Tylko reakcją neuronów. Chemicznym fenomenem, który zachodzi w naszym mózgu... doznaniem, iluzją... /M. Piotrowski/
Szacuny
8
Napisanych postów
1853
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
20162
Delikatnie zaciskasz szczeki, dodatkowo formujesz jezykiem i palcami oraz dobrze jest tez wyssac wode spod ochraniacza. Ja tak zrobilem 2 dni temu z silikonowym i uformowal sie doskonale. Wczesniej nie wiem z czego mialem ale sie tak dobrze nie dopasowal.
"Bicepsy to możesz sobie wyrobić na siłowni,ale jaja się ma albo nie" JLB
Szacuny
0
Napisanych postów
8
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
116
Witam! chciałbym odświeżyć ten temat... ostatnie wypowiedzi dotyczą formowania szczeki zatem proszę o pomoc.
Mam szczękę(pojedyncza) i formowałem ja wg instrukcji. chciałem wiedzieć czy po uformowaniu itd to szczeka powinna się trzymać górnych zębów nawet jak otworze buzie? Bo odcisnęły mi się zęby w tym żelu itd. ale jak nałożę szczękę i otworze buzię to mi spada z zębów.
Szacuny
6
Napisanych postów
442
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
3591
Powinna sie trzymac. Wez wloz szczene do wzadku i jak juz nalozysz ochraniacz na zeby, to zassaj powietrze i dodatkowo jezykiem formuj. Duzo lepszy sposob jak dla mnie, niz formowanie np. palcami.
"Szacunek dla każdego zawodnika co podejmie walke.."