...
Napisał(a)
jestes poprostu szczupła
.. ogolnie podoba mi sie taka sylwetka u kobiet
fajne ciacho jesteś.. jak bedziesz chciala kiedys razem pocwiczyc to dawaj do mnie
Zmieniony przez - NoIzZeR w dniu 2008-04-12 00:59:45

Zmieniony przez - NoIzZeR w dniu 2008-04-12 00:59:45
Impossible Is Nothing
Pomogłem ? Daj SOG'a :)
...
Napisał(a)
eeeee.... ale co tu oceniac? Zmarszczona skore na plecach? Jak ktos wczesniej napisal - nie widac zebys cos cwiczyla , mozna jedynie wierzyc na slowo. POcwicz troche i daj fotki takie by mozna bylo ocenic miesnie, a nie wspomniany juz w kilku postach tylek w obcislych spodniach

...
Napisał(a)
fajny tyłek
napewno mi bardziej podchodzi taka sylwetka niż kulturystkek z rozbudowanymi barami i kratą na brzuchu.
Dla mnie ok, zdrowo jedz, systematycznie ćwicz, a będzie tylko lepiej.
jak coś moge pomóc na priv.
zdr.
Zmieniony przez - Rothen w dniu 2008-04-12 01:24:12
napewno mi bardziej podchodzi taka sylwetka niż kulturystkek z rozbudowanymi barami i kratą na brzuchu.
Dla mnie ok, zdrowo jedz, systematycznie ćwicz, a będzie tylko lepiej.
jak coś moge pomóc na priv.
zdr.
Zmieniony przez - Rothen w dniu 2008-04-12 01:24:12
Ja swoje poglądy mam, ale teraz czasy takie, że na wszelki wypadek się z nimi nie zgadzam.
...
Napisał(a)
tak to jest jak dziewczyna wkleja foto ;d po niecałym dniu 75 wypowiedzi ;d haha ;d
co do zdjecia to plecy masz normalne ;)
co do zdjecia to plecy masz normalne ;)
Moja poezja: http://www.sfd.pl/Tomik_poezjii_kulturystycznej_refluxxxa__-t372603.html
Nie samym chlebem żyje człowiek, ale i kurczakiem, który cenne białko zawiera !
...
Napisał(a)
No właśnie widzę myślałam, że odpowiedź dostane, co najwyżej dzisiaj po południu... Ale dzięki za te lepsze i gorsze słowa...
...wiem, że jestem lśnieniem i okamgnieniem, że będe wspomnieniem...
...
Napisał(a)
A ja bym z wielka checia wolał zobaczyc zdjecie z przodu ale bez stanika itp xD hehehhe ... oczywiscie joke. Za dobrze to nie jest >.>
...
Napisał(a)
Wojciun myślę, że forum nie jest odpowiednim miejscem na Twoje prostackie żarty, a jeżeli chciałeś wykazać sie kompletnym brakiem taktu i kultury to z pewnością Ci sie to udało. Nie zapominaj, że jest to dziewczyna, której należy sie szacunek. Jak jesteś spragniony takich widoków to proponuje udać sie na kurtyzany, a nam oszczędzić tego typu tekstów.
Polecane artykuły