mam 21 lat i chodze na silke juz okolo 4 lat z duzymi przerwami ale przez ostatnie dwa lata chodzilem systematycznie. Waze 90kg i mam w lapie 47cm na klate wyciskam 170kg. Mam juz za soba kilka cykli: bralem ome , mete, deke, winstrol i eq. Mialem ponad pol roku przerwy po moim ostatnim cyklu deki i winka i od tatmej pory lece na suplach. Obecnie biore kreatyne,glutamine,bccaa,zma i omega 3. Po braniu tych sypli chcem wziasc jakis cykl na MASE, osobiscie myslalem o cyklu nie dluzszym niz 6 tygodni i po tym cyklu znowu zaczc te same suple brac. Tutaj zwracam sie do was jak myslicie jaki cykl bedzie dobry na MASE. Mam 5 opakowani cytogainera i whey protein , diete i trening mam juz ustawiona. Myslalem zeby wziasc mety i jakiegos tescia np enanta. Podczas swoich wczesniejszych nie bralem wiecej niz 100 mety , wiec teraz mysle zeby wziasc sobie 200. Doradzcie mi co bedzie najlepsze na MASE w ciagu 6 no max 8 tygodni...dziekowa
...
Napisał(a)
siemka
mam 21 lat i chodze na silke juz okolo 4 lat z duzymi przerwami ale przez ostatnie dwa lata chodzilem systematycznie. Waze 90kg i mam w lapie 47cm na klate wyciskam 170kg. Mam juz za soba kilka cykli: bralem ome , mete, deke, winstrol i eq. Mialem ponad pol roku przerwy po moim ostatnim cyklu deki i winka i od tatmej pory lece na suplach. Obecnie biore kreatyne,glutamine,bccaa,zma i omega 3. Po braniu tych sypli chcem wziasc jakis cykl na MASE, osobiscie myslalem o cyklu nie dluzszym niz 6 tygodni i po tym cyklu znowu zaczc te same suple brac. Tutaj zwracam sie do was jak myslicie jaki cykl bedzie dobry na MASE. Mam 5 opakowani cytogainera i whey protein , diete i trening mam juz ustawiona. Myslalem zeby wziasc mety i jakiegos tescia np enanta. Podczas swoich wczesniejszych nie bralem wiecej niz 100 mety , wiec teraz mysle zeby wziasc sobie 200. Doradzcie mi co bedzie najlepsze na MASE w ciagu 6 no max 8 tygodni...dziekowa
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
to co ty chcesz mieć łape jak valentino??
jak masa to weź sobie suste250 do tego mete na kicka i tren na koniec
jak masa to weź sobie suste250 do tego mete na kicka i tren na koniec

...
Napisał(a)
1-9 prolo 200mg e5d
1-8 deca 200mg e7d
1-4meta 15-20mg ed
5-9 wino 50mg e2d
jak miales juz wczesniej pare ladnych cykli chyba
to prolo walil bym 400mg e5d a dece z 300e7d!na odblok klasycznie według Mnie to 30tabs clomid i nolva!ostra masa to nie bedzie chyba ze dodasz nowego mietka!Zwie sie mietek chili z chin woj chingciankcionk wyprodukowal!REWELACJA
1-8 deca 200mg e7d
1-4meta 15-20mg ed
5-9 wino 50mg e2d
jak miales juz wczesniej pare ladnych cykli chyba

...
Napisał(a)
kto mi krótko powie co ma zdziałać wino pod koniec cyklu typowo masowego? w jakim celu jest ono tam umieszczane?
...
Napisał(a)
chyba że
wino w kartonie 1l/eweekend na mieście
żeby zobaczyć jak to jest się nachlać pod koniec cyklu
wino w kartonie 1l/eweekend na mieście
żeby zobaczyć jak to jest się nachlać pod koniec cyklu

...
Napisał(a)
to chyba na utwardzenie lepszy byłby trenik ? tyle że nie dla początkującego oczywiście, ale z tego co chłopak pisze że brał tyle różnych specyfików wiec i na niego czas.
...
Napisał(a)
sprobuj a zobaczysz!moim zdaniem wino pod koniec kazdego cyklona to rewelacja ale to tylko moje zdanie i moze pare osob sie z tym nie zgodzi!
...
Napisał(a)
1-12 sustanon 250mg E3D
1-11 boldoject 400mg E7D
1-6 metanabol 20mg ED
8-14 Trenbolone Acetate 75mg ED
tak bym zrobił.. i od 15 tygodnia odblok
1-11 boldoject 400mg E7D
1-6 metanabol 20mg ED
tak bym zrobił.. i od 15 tygodnia odblok
...
Napisał(a)
ERROR:
Zmieniony przez - Uriel w dniu 2005-09-06 21:25:40
Zmieniony przez - Uriel w dniu 2005-09-06 21:25:40
Be real - you have to make this shit your life. If you aren't in it all the way fully committed don't f***ing bother.
...
Napisał(a)
kurcze ptahh ale cykla dopierdzieliłeś heh
1-12 sustanon 250mg E3D
1-11 boldoject 400mg E7D
1-6 metanabol 20mg ED
żeby cykl można było naprawde nazwać OSTRA MASA to może
10-13 antek 50mg ed
oczywiście to taki mały żarcik.

1-12 sustanon 250mg E3D
1-11 boldoject 400mg E7D