Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
14
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
223
1. WIEK: 27
2. WAGA: 85
3. WZROST: 175
4. WYMIARY:
-biceps: 43
-klatka: 108
-udo: 60
-talia: 90
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 3 lata
6. DIETA:
-białko:
-węglowodany:
-tłuszcz:
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: oxa primka
8. TRENING:
9. CEL CYKLU: spalanie
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: oxa 2 miesiace
11. POZIOM BF%:
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): do tycia
13. STAN ZDROWIA: dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA:
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 135
-martwy ciąg: 150
-przysiad: 130
Witam. Mam pytanie odnosnie odbloku, jak najlepiej go zrobic? Zaczalem 12tyg cykl. Jestem w drugim tyg. Mam prop 100mg 3x2ml, winko depot 3x1ml, bold-200 2x200ml a w 8tyg stanox 10mgx3 zamiast winka. napisalem wszystko zawarte w jednym tyg. Do odbloku mam provigil 5000IU x3, clomiphene 50mg 12 tab, tamoxifen 20mg 30tab. Czekam na podpowiedz;)
Szacuny
0
Napisanych postów
14
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
223
Witam, moze ktos inny zechce mi pomoc bo widze ze lodzianin1 zaniemogl.. musialem wczesniej skonczyc cykl. Pytanie, jak zrobic dobrze odblok? W sumie to juz skonczylem cykl, zostaly mi jeszcze 2 strzaly z propka, ktore moge ale nie musze zrobic. Rozpisalem wszystko w mg na tydz. Bold 1tydz 200, 2-8 tydz 400 Prop 1tydz 200, 2-9tydz 300 wino 1tydz 100, 2-7tydz 150 win tab 8-9tydz 140, 10tydz 70
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
87413
Napisanych postów
355680
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1643479
bez sensu ten cykl,bolda stała dawka min 400 mg week tak samo prop 100 mg co 2 dni,pomyśl o zmianie estra testa bo pasowało by propa po boldzie polecieć dłużej o min 3 tyg,wyjdzie dużo kłucia.hcg od 3 tyg 500 j.m. week
87413
Napisanych postów
355680
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1643479
jeśli byś dawał tak jak napisałem przez cały cykl hcg po 500 j.m. week to już nie dajesz po cyklu,chyba że chcesz tylko dać pod koniec cyklu to hcg?mozna tak i mozna tak,lepiej zawsze dawać w trakcie,ale sporo hcg jest po 5000 i jest problem z przechowywaniem,tak więc można też wrzucić to hcg pod koniec.
Szacuny
0
Napisanych postów
14
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
223
a badz tak mily i podaj druga opcje, wlasnie mam po 5000 i jest problem bo nie mieszkam sam i ciezko dac do lodowy. Chyba ze wcisne to do kiszonych ogorkow;). to napisz druga opcje hcg z clom. Najchetniej bym to dzielil jak najmniej ale wiem ze mniejsze dawki i czesciej jest lepiej.
87413
Napisanych postów
355680
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1643479
jesli masz po 5000,to dzielisz każdą taką fiolkę na 5 części i wbijasz po 1000 j.m. co 2 dni.tak sobie oblicz aby ostatni strzał z hcg poszedł równo z ost propkiem lub dzień dwa wcześniej.Tak wybierzesz dwie fiolki czyli 10.000 j.m. na clomid wchodzisz tez wtedy 48-72 h po ost propie i hcg