TNIEMY CENY NA MAXA! RABATY DO -80%! SPRAWDŹ
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Npp co i jak

temat działu:

Doping

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 534

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 248 Napisanych postów 655 Wiek 28 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 8326
Witam jestem od stycznia do września na cyklu cypio na początku 200/week i podbijałem do 300/week, od września susta 400/week. Za miesiąc chce wejść na cykl susta 400/week + npp i ciągnąć npp z 3-4 miesiace. Czy bijac npp tak jak suste ŚR, SB będzie to korzystne?
Jak wbijać najlepiej npp aby też nie kuć się codziennie.
Drugie pytanie każdy nazywa to krótka decą jako nandrolon, spotkałem się z opinią że npp nie ma nic wspólnego z nanrolonami i deca że to zupełnie inne środki więc jak to jest?

Monotonia jest kluczem do sukcesu.

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106256 Napisanych postów 377979 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1710641
Krótka deke bijesz co 2 dzień, ostatecznie 3 razy w tyg jak masz lecieć 2 razy daj długie nandro
Reszta pytan ankieta działu

Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2024-12-04 04:46:21

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 62 Napisanych postów 186 Wiek 33 lat Na forum 355 dni Przeczytanych tematów 4710
Krótka deca to skrót myślowy. Rozwiń sobie skrót NPP i wtedy się zastanów czy to jest nandrolon, czy nie. Serio, poczytaj trochę zanim coś w sobie wbijesz
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 5076 Napisanych postów 5647 Wiek 43 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 52334
Arikes

Drugie pytanie każdy nazywa to krótka decą jako nandrolon, spotkałem się z opinią że npp nie ma nic wspólnego z nanrolonami i deca że to zupełnie inne środki więc jak to jest?

Tak, a prop nie ma nic wspólnego z testem...
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11179 Napisanych postów 51905 Wiek 31 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
W mojej opinii jak lecisz cypio to leć dalej bo będziesz miał mniej kombinowania z doborem IA
Gdy zmienisz na suste to zmieni się też wyrzut e2 i znowu będzie okres obserwowania jak reagujesz i korekty więc extra robota
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 248 Napisanych postów 655 Wiek 28 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 8326
Suste lecę już od września 400/week i polecę nią do końca stycznia a później Enan + npp z 4-5 mscy. Zmieniłem z cypio na suste bo mnie cypio już zamulało strasznie, brak powera itp, wszedłem na suste i od razu moc 200% więc trzeba środki dobierać pod siebie żeby się dobrze czuć też. I rotować cały czas planem żeby organizm lepiej reagował na dany środek. IA biorę mało, estro trzymam 100-130 a prolke w połowie cały czas i biorę co 3 tyg pół cabasera i 1 tab symexu na 2 tyg i hormony trzymają się na stałym poziomie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Psycho Dad
Arikes

Tak, a prop nie ma nic wspólnego z testem...

No widzisz, też dostawalem takie odpowiedzi od ludzi po 10lat w sporcie że npp obok deci nawet nie stało że to inny środek ale cóż... Niektórym saa ryje głowy

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 293 Napisanych postów 822 Wiek 40 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 10503
Na taki długi cykl lepsza deka , po co się dziurawić tak często a i miejsca w pompce mniej zajmuje
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106256 Napisanych postów 377979 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1710641
Tylko npp dużo osób mniej muli niż dluga deka

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 293 Napisanych postów 822 Wiek 40 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 10503
Dużo ? Pojęcie względne , ja jestem na takie sprawy wrażliwy i różnicy nie odczułem .
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Ostaryna

Następny temat

Agresja na trenie

Whey dubajska czekolada
Polecane artykuły