Szacuny
14
Napisanych postów
10494
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
50243
nie wiem co sie dzieje z szefem ale go nie mozna dorwać na maila jak narazie tez nie odpisał a zawsze byla szybko odpowiedz jak jest ktos z opola moze by do niego skoczyl
Szacuny
14
Napisanych postów
10494
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
50243
hmm znalazlem taką wypowiedz w administracji w jednym poscie
"Ja wszystko mam zapisane, ale mam teraz na prawdę mnóstwo innej roboty. Na forum wpadam w celach relaksacyjnych. W weekend będę robił tylko rzeczy dla forum i postaram się nadgonić ze wszystkim.
Mateusz Pazdan
Administrator"
chyba szefu jest naprawde zawalony wiec tylko cierpliwie czekać maila na pewno tez przeczyta
Szacuny
3
Napisanych postów
4637
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
17515
kurcze ostatnio taki glupi pomysl mi sie nasunal przeczytajac takie cos w powiadopmieniu na odpowiedz posta: "Jeśli zdobyłeś potrzebne informacje, wynagrodź naszą pracę kupując dowolny suplement w sklepiku" no i pomyslalem Mateo faktycznie napracowal sie robiac forum i wogole napewno stracil kupe nerwow itp. wybral moderatorow,pogrubionych itp. zalorzyl sklepik itd. teraz ludzie wala drzwiami i oknami nowych coraz wiecej a szefa nie... ma moderatorzy cos sie tam produkuja pogrubieni udzielaja odpowiedzi itp. a mateo siedzi przed kominkiem kasa ze sklepiku itp. leci a on zajada sie slodyczami, pali cygaro zonka poprawia mu cieple kapciuszki i nianczy dzieciaka itp. itd. EEEEEEEEEEHEHEHEHEHHEHHEHEHHE
Fire
Moderator SFD
"trzeba byc rekinem"
asereje BUM BUM aUUUUUUUU