Ja też chcę(a raczej wyraziłem swoje zainteresowanie) aby powstał odrębny dział od tego w którym, sie zanjdujemy (Sztuki walki) traktujący tylko i wyłącznie o wszystkim co zwiazane z walkami bez reguł.Pride,Ufc,KOTC, itd.Dział nie byłby niczym rewolucyjnym ale zamiast w dotychczasowym dziale umieszczac na zmiane info o tym co sie dzieje z czołówka światowych fajterów a tym czy boxer pokona juddoke.,wszystko byłoby w odrebnych miejscach.
Wiem ze ogolnie na dzień dzisiejszy wraz z szybkim rozwojem NHB temat "Sztuki walki" zazebia sie z walkami bez reguł.Ale czy nie lepiej byloby aby wszystkie informacje byly w jednym odrebnym dziale?Łatwiej byłoby coś znaleźć itd.Myśle że mając taki dział pokusiłbym sie o to by wiekszosc wywiadów z czołówka światową była nie jak dotychczas tylko w jezyku głównie angielskim ale z mniejszym lub wiekszym poślizgiem byłaby tłumaczona na polski!!!Do tego dochadza czesto linki do filmów oraz zdjecia z najnowszych imprez.
Oczywiście nie mam zamiaru prowadzić tego działu sam bo bez przesady ale mam tez inne działy na sfd i nie dałbym rady.
Powiem tak jeśli bedzie wasza aprobata (u Mateo myśle że to wypromuje bez problmów

Zeby nie być jakimś zachłannym to po założeniu tego działu zrezygnowałbym z funkcji moda(sam sie zdziwiłem myślałem po rozmowie na czacie ze tylko Ronowicz tu bedzie rzadził!!@@ ) w dziale "Sztuki walki"
Mam nadzieje ze nie bedziecie zacofani i nie powiecie "eee tam niech bedzie tak jak jest" Tylko przyjmiecie mój pomysł jako powiew świerzości

Dobra ale sie rozpisałem . Decyzja nalezy do Was.
KAIN
"Loved be few Hated by many But respect by all"