SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Nowy, lepszy SPAM! :-D

temat działu:

Ladies SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 146245

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 268 Napisanych postów 8009 Wiek 30 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 115459
a mi wczoraj smaka narobiły na kawę z mlekiem to dziś była dobry
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 54 Napisanych postów 8880 Wiek 44 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 71682
wiecie co tylko nie wiem co z cukrem, bo nigdy inie robiłąm takiego ciacha ale chyba zrobie z cukrem normalnie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 2943 Wiek 41 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 79905
Jak jabłka są słodkie to bez cukru się obejdzie.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 2943 Wiek 41 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 79905
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 54 Napisanych postów 8880 Wiek 44 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 71682
teija jak tak to już wiem, sobie zrobie bez cukru w foremkach od mufinek a reszcie normalnie z cukrem
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 90 Napisanych postów 9580 Wiek 34 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 34564
Dobry ! A ja dopiero co wstałam, omlet się smaży na patelni, kawa czeka - cudowna chwila :D

Co do cukru do pieczenia ciasta to ja polecam słodzik sussina gold do pieczenia. Ma 15 g WW w 100 g/ 60 kcal także znacznie lepiej niż zwykły cukier czy innego typu cuda ;)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2447 Napisanych postów 2779 Wiek 54 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 252680
Doris.K
Dobry ! A ja dopiero co wstałam, omlet się smaży na patelni, kawa czeka - cudowna chwila :D

Co do cukru do pieczenia ciasta to ja polecam słodzik sussina gold do pieczenia. Ma 15 g WW w 100 g/ 60 kcal także znacznie lepiej niż zwykły cukier czy innego typu cuda ;)

A skład sussiny czytałaś ??? Na forum raczej nie polecamy takich wynalazków.Stewia czy ksylitol chyba będą lepsze.

"Niektórzy widzą rzeczy takimi, jakimi są, i pytają : dlaczego ? Ja śnię rzeczy, które nigdy nie istniały , i powiadam : czemu nie ? "
G.B. Shaw
http://www.sfd.pl/Alhambra_nowe_wyzwania-t1037040.html

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 90 Napisanych postów 9580 Wiek 34 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 34564
Dlaczego stewia czy ksylitol będą lepsze?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 54 Napisanych postów 8880 Wiek 44 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 71682
mam stewie i używam do pieczenia ale jak jest coś czego w życiu nie robiłam to zbytnio od podstawowego przepisu nie chce odchodzić, chyba że moge przeczuć efekt końcowy
do swojego ciasta dodałam gałkę muszkatołową powinno być ok

Zmieniony przez - kessik w dniu 2014-10-05 12:37:14
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 90 Napisanych postów 9580 Wiek 34 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 34564
Na pewno będzie ok, czekam na efekt końcowy (Uwielbiam wszystkie ciasta) :D
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Pokorny trening.

Następny temat

Gonić marzenie

WHEY premium