SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Nowe miasto, nowe możliwości, tylko co wybrać?

temat działu:

Baza klubów Sztuk Walki

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1134

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 16 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 131
Przeprowadziłem się do Wrocławia i za jakiś czas będę miał dostęp zarówno do siłowni jak i do szkół sztuk walki (benefitsystems), tyle że brak mi kondycji jak i siły, jestem chudy xD - i nie wiem od czego zacząć... docelowo chciałbym uprawiać MMA ale narazie jestem za słaby przynajmniej tak myślę, może narazie siłownia i jakiś trening areobowy, czy może jakość inaczej mam to rozplanować, co myślicie?

Co do mojego stażu to miałem trochę zajęć z Jujutsu (ale przemilczę to bo to było w szkole ochroniarskiej) zajęcia po macoszemu, bez sparingów, bez techniki byle jak...
No i jeszcze "siłownia" tzn. dwie sztangielki w domu i drążek :P ale z wieloma przerwami spowodowanymi różnymi czynnikami... :P

To jak od czego powinienem zacząć trening + przygotowanie kondycyjne?

Zależy mi na sztuce walki, której będę mógł się poświęcić... no i sparingi to podstawa... :D
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 3602 Wiek 28 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 38012
idz do klubu;p
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Lady M Zasłużona dla SFD
Ekspert
Szacuny 82 Napisanych postów 19441 Wiek 37 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 94708
Puncher, Dragon - to są dobre kluby, w których masz muay thai, kickboxing i MMA

"No matter your goal, achieving it always starts with belief
- do not underestimate the strength within."

http://www.sfd.pl/Lady_M/_The_only_limit,_is_the_one_you_set_yourself_-t958189.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 37 Napisanych postów 3273 Wiek 31 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 34107
Idź do klubu a poza tym biegaj we własnym zakresie.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Thx, ale zanim tam się udam to bieganie i rozciąganie by mi się przydało, no nie? :P
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 37 Napisanych postów 3273 Wiek 31 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 34107
Niekoniecznie najlepiej idź od razu to wyjdzie Ci lepiej, niż jak będziesz teraz rok kondycję szlifował...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
W sumie masz rację, big thx :)
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Klub MA dla dzieci: BJJ, capoeira, judo- Warszawa, Dolny Mokotów

Następny temat

szkoły walki w Stalowej Woli??

nutloveb