...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Fighter jak możesz mówić że człowiek ważniejszy jest od stylu.Ty poprostu usiłujesz zaprzeczyć fakom.Co jest lepsze zostało już udowodnione.Jeżeli do dla ciebie za mało to weź swoją sekcję na i porób sparringi z boxerasmi kickiem zapasami.To ty właśnie z drzewa niezlazłeś jak chcesz zaprzeczyć faktom.
"Nie walczę w żadnym określonym stylu. Nigdy nie wiesz co zrobię i ja sam tego nie wiem. Mój ruch jest rezultatem twojego ruchu, moja technika jest efektem zastosowanej przez ciebie"
"Nie walczę w żadnym określonym stylu. Nigdy nie wiesz co zrobię i ja sam tego nie wiem. Mój ruch jest rezultatem twojego ruchu, moja technika jest efektem zastosowanej przez ciebie"
...
Napisał(a)
hej przeciez nie wolno reklamowac stron na foum ;)))
Pozdrawiam
lift
Pozdrawiam
lift
Pozdrawiam!
...
Napisał(a)
Przykro mi to mowic, ale chyba nic Ci z tego nie wyjdzie w tej chwili wiekszosc forow (kung fu, seitedoedo, taekwondo czy pszczyniakow) swieci pustkami i jak ktos cos raz na pare miesiecy napisze to jest dobrze. Poza najpopularniejszym Czarnym Pasem trzyma sie w miare to forum, mysle ze glownie dzieki sprzegnieciu z kulturystyka i, za przeproszeniem, Gorinkan dzieki temu ze kiedys nieopatrznie zareklamowalismy je w Budokanie. Obawiam sie wiec ze zbytniej popularnosci i odwiedzalnosci nie urzyskasz.:(
Pawel Ziolkowski
Pawel Ziolkowski
...
Napisał(a)
Vasyl i inni nie róbcie tego. Jestem demokratycznie nastawiony ale nie róbcie mi konkurencyjnej reklamy bo to nie ładnie.
Fighter
Moderator: Sztuki Walki
Zapraszam do dyskusji.
Fighter
Moderator: Sztuki Walki
Zapraszam do dyskusji.
...
Napisał(a)
Fighter - wielkie sorki, zalozyles sobie forum, chociaz sam wiedzialem ze nic z tego nie wyjdzie, tak dla zabawy, a za reklame przepraszam, zreszta jaka to konkurencja...
Boruta - czemu tak gloryfikujesz Czarny Pas. Wedlug mnie, SFD i Gorinkan sa najlepszymi forami pod wzgledem merytorycznym i sadze ze wiele osob sie ze mna zgodzi.
vasyl
Boruta - czemu tak gloryfikujesz Czarny Pas. Wedlug mnie, SFD i Gorinkan sa najlepszymi forami pod wzgledem merytorycznym i sadze ze wiele osob sie ze mna zgodzi.
vasyl
...
Napisał(a)
Czarny Pas jest najpopularniejszy co wynika ze statystyki odwiedzin. Natomiast Gorinkan to gowno, zbieranina niekompetencji, ignorancji i glupoty krecona przez tchorzliwego anonima.
Pawel Ziolkowski
Pawel Ziolkowski
...
Napisał(a)
Wiesz co Boruta, nie bede sie wdawal z toba w bezowocne dysputy, bo wiadomo ze nawet gdybys rozmawial z Einsteinem na temat teorii wzglednosci, to bys go przekrzyczal. Ja uwazam Gorinkan za najlepsze forum i c*** mnie to obchodzi co o nim myslisz, oraz o ludziach, ktorzy tam pisza.
vasyl
vasyl
...
Napisał(a)
Jak lubisz anonimowych smieci i hohsztaplerow to juz Twoj problem. :(
Pawel Ziolkowski
Pawel Ziolkowski
...
Napisał(a)
Odwiedzam Czarny Pas ale nie uwazam go za najlepszy. Generalnie wole amerykanskie fora. Wieksza kultura i wyzszy poziom merytoryczny. Oni ucza sie w szkole sztuki dyskusji.Nam tez by sie to przydalo. Ale nalezy wspierac polskie inicjatywy,wiec tu tez sie udzielam. Poza tym na SFD sa za***....ludzie!
Pozdrawiam.
Maciek.
Pozdrawiam.
Maciek.
...
Napisał(a)
Polecane artykuły