SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Nowe forum o sztukach walki!

temat działu:

Scena MMA i K-1

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 10090

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11126 Napisanych postów 51319 Wiek 30 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 57816
http://users.nethit.pl/forum/forum/vasyl/

odwiedzajcie i piszcie !

vasyl
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU

Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11126 Napisanych postów 51319 Wiek 30 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 57816
Fighter jak możesz mówić że człowiek ważniejszy jest od stylu.Ty poprostu usiłujesz zaprzeczyć fakom.Co jest lepsze zostało już udowodnione.Jeżeli do dla ciebie za mało to weź swoją sekcję na i porób sparringi z boxerasmi kickiem zapasami.To ty właśnie z drzewa niezlazłeś jak chcesz zaprzeczyć faktom.

"Nie walczę w żadnym określonym stylu. Nigdy nie wiesz co zrobię i ja sam tego nie wiem. Mój ruch jest rezultatem twojego ruchu, moja technika jest efektem zastosowanej przez ciebie"
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 607 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 4776
hej przeciez nie wolno reklamowac stron na foum ;)))

Pozdrawiam
lift

Pozdrawiam!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Przykro mi to mowic, ale chyba nic Ci z tego nie wyjdzie w tej chwili wiekszosc forow (kung fu, seitedoedo, taekwondo czy pszczyniakow) swieci pustkami i jak ktos cos raz na pare miesiecy napisze to jest dobrze. Poza najpopularniejszym Czarnym Pasem trzyma sie w miare to forum, mysle ze glownie dzieki sprzegnieciu z kulturystyka i, za przeproszeniem, Gorinkan dzieki temu ze kiedys nieopatrznie zareklamowalismy je w Budokanie. Obawiam sie wiec ze zbytniej popularnosci i odwiedzalnosci nie urzyskasz.:(

Pawel Ziolkowski
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 2914 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 17433
Vasyl i inni nie róbcie tego. Jestem demokratycznie nastawiony ale nie róbcie mi konkurencyjnej reklamy bo to nie ładnie.

Fighter
Moderator: Sztuki Walki
Zapraszam do dyskusji.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Fighter - wielkie sorki, zalozyles sobie forum, chociaz sam wiedzialem ze nic z tego nie wyjdzie, tak dla zabawy, a za reklame przepraszam, zreszta jaka to konkurencja...

Boruta - czemu tak gloryfikujesz Czarny Pas. Wedlug mnie, SFD i Gorinkan sa najlepszymi forami pod wzgledem merytorycznym i sadze ze wiele osob sie ze mna zgodzi.

vasyl
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Czarny Pas jest najpopularniejszy co wynika ze statystyki odwiedzin. Natomiast Gorinkan to gowno, zbieranina niekompetencji, ignorancji i glupoty krecona przez tchorzliwego anonima.

Pawel Ziolkowski
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Wiesz co Boruta, nie bede sie wdawal z toba w bezowocne dysputy, bo wiadomo ze nawet gdybys rozmawial z Einsteinem na temat teorii wzglednosci, to bys go przekrzyczal. Ja uwazam Gorinkan za najlepsze forum i c*** mnie to obchodzi co o nim myslisz, oraz o ludziach, ktorzy tam pisza.

vasyl
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jak lubisz anonimowych smieci i hohsztaplerow to juz Twoj problem. :(

Pawel Ziolkowski
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 29 Napisanych postów 2971 Wiek 42 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 17426
Odwiedzam Czarny Pas ale nie uwazam go za najlepszy. Generalnie wole amerykanskie fora. Wieksza kultura i wyzszy poziom merytoryczny. Oni ucza sie w szkole sztuki dyskusji.Nam tez by sie to przydalo. Ale nalezy wspierac polskie inicjatywy,wiec tu tez sie udzielam. Poza tym na SFD sa za***....ludzie!
Pozdrawiam.
Maciek.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Podaj adres do jakiegos dobrego forum USA, jesli mozesz...

vasyl
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Yiquan, taiki-ken i ... kyokushin karate

Następny temat

Sztylety

WHEY premium