Jest liderem w tym dzialeSzacuny
31495
Napisanych postów
21927
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
274988
Hej, dzisiaj wchodzę na www.potreningu.pl do dziennika żywieniowego i wszystko zmienione , totalnie nie moge się odszukać :) wie ktos w jaki sposób mogę zrobić zrzut diety z danego dnia ??
Jest jakaś opcja WIĘCEJ ale jak ją wciskam to nic się nie dzieje i nie wiem czy to u mnie jakiś bła czy jeszcze strona nie jest dopracowana i tu pojawi się opcja wykonaj zrzut diety
Zmieniony przez - monkey22 w dniu 2020-06-24 16:47:06
31495
Napisanych postów
21927
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
274988
Jak skasować aktywny plan po treningu ? wziąłem na próbe bo dostałem za spore zakupy w sklepie ale strasznie mi namieszało w rozkładzie makro moim i nie mam mozliwosci korzystac normalnie ze swojego podziału .
Ja mam 3500 kcal 190 białka 90 tłuszczy i reszta węgli a po wejsciu na dziennik cały czas pokazuje kalorie inne kalorie i makro Jak wchodzę w USTAWIENIA -->dziennik to tam jest prawidłowo i pokazuje mój rozkład makro ale jednak jak juz wejde w sam dziennik i szablony posiłków to cały czas pokazuje inne makro ;/ :(
Czy jest jakas opcja żeby wymazac z pamięci ze mialem kiedykolwiek ten plan aktywny?? na ten moment dałem zawieś plan i myślałem ze zninknie ale finalnie jest zawieszony na dwa tygodnie a makro się nie zmieniło
Zmieniony przez - monkey22 w dniu 2020-11-30 16:18:25
31495
Napisanych postów
21927
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
274988
Miejmy nadzieje że to chwilowy problem bo bez tej opcji jakakolwiek pomoc i analiza jak chodzi o plan żywienia nie będzie możliwa ;/
Zauważyłem też że nie ma cyframi opisanej nadwyżki ( o ile przekroczyliśmy w danym dniu bilans kcal ( widac tylko POZOSTAŁO , Nadwyżki cyfrowo brak a jedynie na czerwono są zaznaczone makro składniki jakie w danym dniu przekroczone zostaly ale sami musimy sobie wyliczyć różnice
Bilans jest ustawiony na 2860 kcal
Kolejne co zauważyłem to że.nie ma wyboru gotowych szablonów posiłków .są one w zakładce szablony. Ale jak już tworzę dzień żywieniowy to.jest tylko dodaj posiłek ale już nie ma możliwości dodać gotowego szablonu
Zmieniony przez - monkey22 w dniu 2020-06-24 18:33:36
Szacuny
109
Napisanych postów
312
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
24548
To jest jakaś masakra. Żeby dodało mi do bilansu dany produkt muszę odświeżać stronę, załóżmy że dobijam ostatnie kalorie to muszę odświeżać to po kilka razy żeby wcelować się w ustawiony bilans. Masakra, da się powrócić do starej wersji? Bo to co dziś zastałem kompletnie mnie zszokowało.
31495
Napisanych postów
21927
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
274988
szafoski3
To jest jakaś masakra. Żeby dodało mi do bilansu dany produkt muszę odświeżać stronę, załóżmy że dobijam ostatnie kalorie to muszę odświeżać to po kilka razy żeby wcelować się w ustawiony bilans. Masakra, da się powrócić do starej wersji? Bo to co dziś zastałem kompletnie mnie zszokowało.
Z tym liczeniem bilansu jest kosmos - jak robisz plan np na za dwa dni to sa jaja dopiero :)
dodajesz posiłek , dodajesz produkty i ci nie zlicza cały czas na bieżąco niczego , musisz dac zapisz , wtedy odświeżasz stronę a jak odświeżysz to musisz w kalendarzu na dole wybrać dany dzień dwa razy potem na tym pasku z kolorowymi liniami dopiero zielone pole dodaj plan żywieniowy i dopiero wtedy masz zsumowane kcal . chciałem sobie ułozyc plan do końca tygodnia i się poddałem , nie dałem rady ;/ - poprzednia wersja była tak mega czytelna i klarowna że aż miło :)
Szacuny
109
Napisanych postów
312
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
24548
monkey22
szafoski3
Z tym liczeniem bilansu jest kosmos - jak robisz plan np na za dwa dni to sa jaja dopiero :)
dodajesz posiłek , dodajesz produkty i ci nie zlicza cały czas na bieżąco niczego , musisz dac zapisz , wtedy odświeżasz stronę a jak odświeżysz to musisz w kalendarzu na dole wybrać dany dzień dwa razy potem na tym pasku z kolorowymi liniami dopiero zielone pole dodaj plan żywieniowy i dopiero wtedy masz zsumowane kcal . chciałem sobie ułozyc plan do końca tygodnia i się poddałem , nie dałem rady ;/ - poprzednia wersja była tak mega czytelna i klarowna że aż miło :)
Wytrzymałem z układaniem planu na jutrzejszy dzień i się poddałem.. Poczekam kilka dni, może będzie jakiś update bo jeżeli nie to będę szukał czegoś innego. Znasz coś przejrzystego? Może być na PC albo apka na androida.
Apka potreningu na telefon również nie bardzo mi odpowiada bo nie zlicza makro z całego dnia tylko muszę kalkulatorem liczyć...
Zmieniony przez - szafoski3 w dniu 2020-06-24 19:51:22
Szacuny
21
Napisanych postów
324
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
3875
Wiele bym dał aby powróciła stara wersja . Nie wiem czemu zawsze jak coś jest dobre to trzeba dać nowy wygląd aby to popsuć. W nowym dzienniku w ogóle nie mogę się odnaleźć i w mojej osobistej ocenie jest tragiczny. Mam nadzieje , że wróci stara wersja bo inaczej trzeba będzie szukać czegoś innego :(
29716
Napisanych postów
27113
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
383994
pewnie zaraz to naprawią, zazwyczaj po wgraniu czegoś nowego jeszcze trochę kuleje wszystko tylko będzie trzeba zmienić teraz jeszcze opis wykonania zrzutu diety
Szacuny
11553
Napisanych postów
21398
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
623545
A ktos w ogóle słucha naszego marudzenia tutaj? odświeżanie strony zeby zobaczyć ile się zaplanowało w kolejnym posiłku jest fatalnym pomysłem. W ogóle zeby wklepac co sie chce w porcjach jakie sie chce zajmuje o wiele wiecej kliknięc niz w starym. Nie jest szybciej i wygodniej..
Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
359
Jak dodaje nowy produkt do szablonów produktu, to po wpisaniu białka, węgli i tłuszczy, kalorie się nie aktualizują jak miało to miejsce w starej wersji. I to samo co wyżej już było poruszane, trzeba odświeżać stronę żeby bilans kaloryczny się zaktualizował. Masakra, niech chociaż dadzą możliwość wyboru szaty graficznej strony, ja wolę stary dziennik żywieniowy, był bardziej przejrzysty.