SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

No Shotgun a mma ?

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 1671

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 7 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 157
Trenuje mma. Przed treningiem chciałbym zaczać brać Shotgun-a dla kopa i wytrzymałości jak myślicie pomoże coś czy zaszkodzi ?

Najlepszą obroną jest ATAK !

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU

Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 11570 Napisanych postów 159249 Wiek 34 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1230067
j/w
to czy wyredukujesz zalezy od bilansu na talerzu bedziesz trzymal miche jak teraz to nie zrzucisz nic.

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja https://www.instagram.com/tomq.bb
[email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 11570 Napisanych postów 159249 Wiek 34 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1230067
jak dla mnie zaszkodzi.
pompa moze przeszkadzac.

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja https://www.instagram.com/tomq.bb
[email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 408 Wiek 33 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 3595
Wg mnie pomoże. Zawsze zwiększa ukrwienie i wydolność mięśni co sprzyja lepszej regeneracji i poprawieniu wytrzymałości i siły.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 213 Napisanych postów 22991 Wiek 11 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 173464
Kiepski pomysł.

Jak już pisał Tom, gdy Cię pompka złapię, to będzie to niezbyt komfortowe uczucie, suplementy tego typu nie są zbyt stosowne w sportach walki.

Dobry posiłek przed treningiem, kofeina+konkretna dawka bcaa i lepiej na tym wyjdziesz.

"That's not normal because we don't want to be normal.
Normality is what weak people call living. I call it death."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 19 Napisanych postów 2548 Wiek 33 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 17304
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 138 Napisanych postów 18684 Wiek 37 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 117415
do parteru sie bardziej nadaje ale jak masz uderzane elementy to pompa moze wplynac na utrate szybkosci, tak wynika z opinii fajterow
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szczerze mówiąc to przy mojej masie pompa mi nie powinna przeszkadzać.. Zależy mi na sile i dobrym kopie energii..

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Głównie chodzi mi o to czy np. przy rozgrzewce nie będzie problemu z sercem. I jeszcze jedno pytanie co będzie lepsze żeby troche masy złapać Białko czy Gainer ?

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4474 Napisanych postów 35681 Wiek 33 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 262486
Przed treningiem sw lepiej ogarnąć jakiś pobudzacz bez składników pompujących.

ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: http://www.sfd.pl/[BLOG]_K_PS_w_kuchni-t1081825.html

"WE FIGHT. THAT IS HOW WE WIN, THAT IS HOW WE DIE."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Np. Jaki ? Zależy mi na masie, sile i energii przede wszystkim. Jem BCAA 1100 Mega Caps Olimpu.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 122 Napisanych postów 11601 Wiek 35 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 70678
kup dobry spalacz, bedzie dobry kop, wytrzymalosc i nie bedzie pompy, w trakcie izotonik
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

ARGININA działa!!!

WHEY premium