Szacuny
1
Napisanych postów
60
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
563
Witam !
Mam pare pytań odnośnie NITROBOLON treca :
20 lat, waga 78 kg, 183cm
Ćwicze 3 miesiąc na siłowni ( wczesniej w domu i na siłowni, ale uboższej ) - 3x w tyg. siłownia, biore BCAA Multipower ( 2 opakowanie )... efekty są niezłe jednak chciałbym trochę przybrać na czystej masie mięsniowej ( czy to wogole możliwe? ).
Zastanwiałem sie nad kreatyną...ale wgłębiając się w forum znalazłem posty o NITROBOLON
1) Czy NITROBOLON jest lepszy od kreatyny ( wyższej klasy )
2) Jakie są różnice miedzy NITROBOLON a KREATYNĄ - w składzie,podczas zarzywania, efekcie ?
3) Czy jest bezpieczny ( czy kreatyna jest bezpieczna - toksny kreatyniny )
4) SKŁAD NITROBOLON treca - jaki ? nie moge tego znaleść
5) Czy warto zapatrzyć sie w ten produkt czy jakiś alternatywne odpowiednik jak np. XPAND ( czy warto dołożyć ? )
p.s
Głupio to zabrzmi ale nie chce stać byczkiem...obawiam sie tego, po zarzywaniu kreatyny lub tez NITROBOLON - czy to wogole możliwe ?
Szacuny
12
Napisanych postów
794
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
16745
Byczkiem nie no oczywiscie po jednym suplu cie rpoz******li maksymalnie haha lol...
Jesli nigdy jeszcze nie brałes supli tego pokroju wez zwykle mono a pozniej nitrobolon. A o toksyczną kreatynine sie nie bój , chyba ze se rozpuscisz krete i wypijesz ją po silowni ^^ to wtedy bedzie nie ciekawie
Szacuny
128
Napisanych postów
9767
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
23572
Dziemian - twoja opinia jest słuszna, poz tym niezrozumiałym, końcowym wywodem. Przecież kreatyna daje właśnie najlepsze efekty, stosowana po treningu. Takie stosowanie zalecają też producenci.
Faktycznie - na pirwszą kurację kreatynową najlepiej nadaje się mono lub ethyl ester. Zaawansowane formy kreatyny lepiej zostawić na później.
Pomiędzy kuracjami kreatynowymi, na podtrzymanie efektów, bardzo dobre są tzw. nobustery - prekursory tlenku azotu NO. Jednak Nitrobolon nie do końca mieści się w tej grupie, bo zawiera też w składzie terochę kreatyny. Ta kreatyna może powodować, że przy kolejnej kuracji kreatynowej efekty będą słabsze. Dla tego, po kuracji kreatynowej, polecam raczej typowego prekursora NO - np. jabłczan cytruliny.
Szacuny
0
Napisanych postów
63
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1390
No prosze nie wspomniales o cell paumpie:)
Moim skromnym zdaniem na pierwszy kontakt spokojnie mozesz zapodac kreatyne a Nitrobolon zostaw w spokoju, drogi i jak na razie wzbudza kontrowersje Skladu tez sie nie dowiesz:(((
Niestety!!!!
Szacuny
30
Napisanych postów
1764
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
5987
Osobiscie uzywam Nitrobolon i uwazam ze to bardzo dobry preaparat rowniez po cyklach kreatynowych - ze wzgledu na obecnosc jablczanu cytruliny i argininy.
Proponuje zapytac sie osob ktore braly ten preapart - wtedy bedziesz mial jasnosc.
Pozostaje tez kwestia ile chce wydac na taka kuracje - bo jesli ponad 170 to zamiast samego jablczanu cytruliny wybierz XPAND DYMATIZE
Szacuny
1
Napisanych postów
60
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
563
No rzeczywiscie macie racje...lepiej nie bede eksperymentował, tylko spróbuje cos sprawdzonego.
Kreatyna :
1) Jaka jest najlepsza na pierwszy ( jabłczan? ) - jaki najlepszy produkt zawierający kreatyne ?
2) Jak wyglada proces budowania miesni podczas cyklu - jaka jest filozofia...bierze na poczatek wiecej, nasysa organizm...stopniowa woda wypelnia "miesnie" przez co pobudza jej do wzrostu...czlowiek robi sie wielkim workiem wody...a potem woda schodzi i zostaja miesnie ? - sorry, ze tak lakonicznie, ale co do kretki to jestem lolem...w sumie kurcze to chyba wogole jestem suplementowym lolem :D
3)Jakie sa wogole rodzaje kreatyn...i czym sie rozni ich dzialanie ?
4) Która kreatyne byście polecili - co sadzicie o CREAFUSION MEGA CAPS 360 caps? Czy ona wogole sie rozni od creaFUSION 500g - procz tego ze jest capsach,wiekszym pudelku,cenie ? bo sklad maja taki sam ?