...
Napisał(a)
Siemka, zastanawiam się nad tymi produktami, jak sądzicie, będą opłacalne zakupu? CM3 lepszy w prochu czy w kapsułkach? Mnie się wydaje, ze w proszku ale nie moge znalezc opinii :( Pozdrawiam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
SAW, mogę jak najbardziej polecić do CM3. Sam na takim zestawie ćwiczę. Niezła pompa choć troszkę małe pobudzenie. Pozdrawiam
...
Napisał(a)
bedzie ok, smialo inwestuj.
proszek=kapsy nie ma roznicy, bierz co ci wygodniej
proszek=kapsy nie ma roznicy, bierz co ci wygodniej
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja https://www.instagram.com/tomq.bb
[email protected]
...
Napisał(a)
dobry zestaw, nie przeliczałem jak to cenowo wychodzi ale jesli jak pisze wyżej TomQ bez różnicy w cena/ilosć to bierz co Ci wygodniej
...
Napisał(a)
opłacalnosc niemalze identyczna
liczac 500g proszku i 360 kaps wychodzi tylko 25g krety wiecej na korzysc prochu przy tej samej cenie
liczac 500g proszku i 360 kaps wychodzi tylko 25g krety wiecej na korzysc prochu przy tej samej cenie
...
Napisał(a)
no to tyle co nic
wincol nie na darmo dostałeś bolda jak nawet za userów przeliczasz ilosci

wincol nie na darmo dostałeś bolda jak nawet za userów przeliczasz ilosci

...
Napisał(a)
sam z ciekawosci liczyłem dla siebie
bo jak pisali w Trecu ze ma wyjsc cm3 w prochu to liczyłem ze bedzie jednak kozystniej a tu taka nie miła niespodzianka

bo jak pisali w Trecu ze ma wyjsc cm3 w prochu to liczyłem ze bedzie jednak kozystniej a tu taka nie miła niespodzianka
...
Napisał(a)
Cm3 ok, ale moim zdaniem mozna wyhaczyc cos lepszego niz nitro-szkoda kasy.
...
Napisał(a)
w jego wieku Nitro bedzie ok
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja https://www.instagram.com/tomq.bb
[email protected]
...
Napisał(a)
Suple to nie saa, nie ma, co przesadzac. Wiadomo, ze za geramine w jego wieku bym sie nie bral ale saw juz duzo lepszy. Nitro to szkoda kasy, ja jedynie mialem gorsze treningi, niz jakbym cokolwiek wzial, zgaga yebie i uczucie chemii nie do zniesienia, a innego efektu brak. Szkoda kasy.
Polecane artykuły