Szacuny
0
Napisanych postów
26
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
123
Witam wszystkich
Otóż mam problem wiem , że tych tematów było setki , ale chciałbym sie dowiedzieć jakie bym potrzebował dawki Nitro , ważę 74 kg i mam 188 rzeźba jako tak jest lecz masy brak i czy z połączeniem białka Ostrawi przyniesie to jakiś efekt??Jak działało na was Nitro??
Szacuny
10
Napisanych postów
1601
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
27333
jako przed treningówka słabizna jako stak kreatynowy może być, daj 30g przed treningiem, a jakich efektów spodziewasz się po białku??to jedzenie w proszku!!
Szacuny
0
Napisanych postów
26
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
123
a jaką kreatyne do nitro polecacie ?? białko podobno dobrze działa na mase a przydało by jej sie troche a jeśli chodzi o diete to jak mniej wiecej ma wyglądać??
Szacuny
0
Napisanych postów
26
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
123
diete miał rok temu bogatą w węglowodany i mimo trzymania jej byłem średnio zadowolony wiec chcę spróbować supli , może mnie oświecisz wincol i udzielisz jakieś konkretnej odpowiedzi a nie teksty typu nie masz podstawowej.....
Szacuny
1383
Napisanych postów
22529
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
361506
bo nie masz masz takiej wiedzy... wiec sie nie spinaj.
diete trzyma sie caly czas a nie kiedys tam mialem diete... jak wtedy nie przyniosla efektow to byla nie odpowiednia najwyrazniej.
suple bez odpowiedniego odzywiania jak zostalo juz napisane nic nie dadza.
a oswiecac Cie nie bede w tym temacie bo to dzial suple a nie odzywianie..
poczytaj tam a dowiesz sie wielu przydatnych rzeczy, lepiej na tym wyjdziesz niz na kupowaniu supli
Zmieniony przez - wincol w dniu 2012-10-27 19:29:46