Szacuny
9
Napisanych postów
1669
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
10728
Mam dosc nietypowe pytanie, pewnie wielu innych zainteresuje rowniez, a mianowicie to jest lepsze na "pierwszy raz" nitro czy kretka??
Co przyniesie lepsze efekty itd A może oba naraz ??
Szacuny
13
Napisanych postów
1083
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
7851
mono pierwsze trzy - cztery cykle jesli cie nadal kopie a nastepnie jablczan , pozniej ester i na koncu stack typu Xpand .... ja np w chwili obecnej jestem po 3 cyklu monowodzianem i poki co po jablczana siegac nie bede zostawie se na pozniej :)
każda masa wymaga czasu :)im wiecej pospiechu tym wiecej skutków ubocznych
Szacuny
10
Napisanych postów
1953
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
8808
mono->jabłczan->stacki typu xp i co mają więcej wymyślic?? chyba nowe stacki typy xp jednynie, więc na początek mono, bo co jak xopandy przestaną dziłać
Szacuny
164
Napisanych postów
12431
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
185431
Ludzie przecież nie ma takiego czegoś że organizm przyzwyczaja się do danego rodzaju kreatyny i przestaje już działać na niego [to nie ścierwo]...
Poprostu jesteś coraz większy i silniejszy dlatego mimo takiego samego działania przyrosty są mniejsze/zerowe... To tak samo jak z białkiem... Jak ważysz 50 kg to 100 g białka robi swoje ale jak już ważysz 100 kg to taka ilość białka zdziała o wiele mniej...
to co napisałeś to prawda, bo org. ludzi do chleba czy mięsa się nigdy nie 'przyzwyczai' monohydrantu jest za mało w pożywieniu i dla org porządny bodziec i może się do niego 'przyzwyczaić'
a jak wiesz csuplement to nie odżywka, eot bo i tak się nie dogadamy.
Zmieniony przez - cyklon04 w dniu 2005-04-26 09:20:22