SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Niskie libido badania do oceny.

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 125

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Temat przeniesiony przez krzykacz z działu Zdrowie i Uroda. Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 19 Wiek 27 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 903
Witam.
W związku z niskim libido i złym samopoczuciem po roku od ostatniego cyklu z propkiem i winkiem postanowiłem wykonać badania na estradiol,ft3,ft4,glukoza,kortyzol,kreatynina,lipidogram,mocznik,morfologia pełna, progesteron, prolaktyna, próby wątrobowe, psa całkowity i testosteron
Wszystko w widełkach oprócz :
morfologia -
MCV wynik 93 norma - 79-92
Monocyty 11,7 2,0-10,0

Progesteron 0,40 0,10-0,20
Prolaktyna 21,36 2,58 -18,12

dodatkowo do wglądu podaje:
Testosteron 460,81 ng/dl 142,39 -923,14
Estradiol 30,00 pg/ml 11,00 - 44,00

Pytanie czy warto odwiedzić endo czy odstawi mnie z kwitkiem twierdząc że wszystko w normie?
Czy jakaś suplementacja tu ewentualnie pomoże?
Jeszcze czekam na badanie TSH i testosteronu wolnego podkleję jak będą wyniki
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów? Indywidualne plany dietetyczne i treningowe
  • 23 383 spalonych kg tłuszczu
  • 27 059 zbudowanych kg mięśni
Sprawdź więcej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
krzykacz Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 15228 Napisanych postów 64280 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 547386
Przenoszę do działu doping.

doping & zdrowie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 19 Wiek 27 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 903
Bump
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 19 Wiek 27 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 903
Bump
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

problemy z jelitami

WPC