Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
3 lata
Przeczytanych tematów
592
Siema. W listopadzie skończyłem odblok i dzisiaj zarobiłem badania i wyniki nie są zadowalające. Cykl trwał 7 miesięcy i leciało testosteron meta deca i na koniec master. Poszło 50 tab clomidu i tylko 5000 hcg i może w tym tkwi problem że mało było tego hcg. Ktoś mi coś podpowie, wielkie dzięki.
Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
3 lata
Przeczytanych tematów
592
Zrobiłem jak na razie morfologię, test, LH i FSH. Dwa miesiące stosuje magnez , cynk, Wit b6 dodatkowo Wit C,d , omega, maca a od miesiąca zacząłem brać tribulus i jakis kompleks ziół z allnutrition i wydaje mi się ze libido się poprawiło troszkę co nie przekłada się na wyniki
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
12416
Napisanych postów
161824
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1239962
siema
5000 IU HCG to rzeczywiście niewiele, zwłaszcza po tak długim cyklu. HCG powinno być stosowane w trakcie cyklu w niskich dawkach (np. 250-500 IU co 3-4 dni), aby zapobiec atrofii jąder. Natomiast w czasie odbloku można podnieść dawkę na krótką chwilę (np. 1500-2000 IU co 3 dni przez maksymalnie 2-3 tygodnie), ale nie należy przesadzać.
przydaloby sie zbadac dodatkowo:
Testosteron wolny LH i FSH (sprawdzą, czy przysadka się „obudziła” po odbloku)
Estradiol (kontrola poziomu estrogenów)
Prolaktyna (często wzrasta po deca)
SHBG
Progesteron (nandrolon może wpływać na jego poziom)
Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
3 lata
Przeczytanych tematów
592
Super , dzięki wielkie Panowie za odpowiedzi, zrobię dodatkowo progesteron i test wolny a estradiol i prolke robiłem i były w widełkach. Martwią mnie tylko te leukocyty o te niskie lh. Czym to podnieść? W diecie unikam przetworzonych produktów, odżywiam się naprawdę dobrze