RABATY DO 90% I GRATISY W KOSZYKU! NIE CZEKAJ, PROMO TRWA DO WYCZERPANIA ZAPASÓW!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Niski wzrost - złe samopoczucie

temat działu:

Zdrowie i Uroda

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 157

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 3 Na forum 141 dni Przeczytanych tematów 28
Jestem dosyć niski mierząc 177 cm wzrostu i źle bardzo się czuje z tym wzrostem .Mam już 29 lat i od 15 lat mam kompleks związanym z niskim wzrostem.Gdziekolwiek pójdę jestem najniższy.
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
monkey22 Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 35081 Napisanych postów 26257 Wiek 45 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 285014
Odbieram to za prowokacje a jeśłi nie too raczej już psycholog / psychiatra - 177 to dużo :D współczuje życia w dorosłości bo jeśłi teraz masz takie problemy to dorosłe zycie i prawdziwe problemy cię zgniotą . Żyj i ciesz się życiem . PS ja mam 164 cm a spełniam się każdego dnia , mam wszystko o czym nawet nie marzyłem , nigdy nie miałem kompleksów , nigdy nie narzekałem na powodzenie u kobet ( kręciłem się z tymi w okolicy mojego wzrostu :D ) mam zdrowie , rodzine , mieszkanie , pasje , prace swoich marzeń . Zdrówka i głowa do góry :) Pamiętaj że jak nie dasz rady iść w górę to zawsze można na szerokość budować .
...
Napisał(a)
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6397 Napisanych postów 78784 Wiek 41 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 771681
Niestety, ale nie jesteśmy w stanie Tobie pomóc w kierunku tego, aby Twój wzrost poszedł w górę. Rośniemy do 18-21 roku życia i trzeba się z tym pogodzić na ilu centymetrach nasz wzrost się zatrzyma. Jeżeli masz problem z funkcjonowaniem psychiki w związku z tym, to nie pozostaje nic innego, jak wybrać się do psychiatry/psychologa i skonsultować go z nim. Sugeruję zapomnieć o tym i skupić się na aspektach Twojego życia, na które masz wpływ. Między innymi kształtowanie sylwetki, poprawa możliwości wysiłkowych, poszerzenie wiedzy.

Moderator działu Odżywianie

...
Napisał(a)
Początkujący
Jest liderem w tym dziale Szacuny 1 Napisanych postów 50 Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 2619
Chciałbym mieć 177 cm wzrostu. Mam 170 cm. To, że ktoś jest niski nie oznacza że nie może być umięśniony. Franco Columbo miał niecałe 170 cm wzrostu a wyglądał zajefajnie.
...
Napisał(a)
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17806 Napisanych postów 133236 Wiek 41 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1466351
nie wiem gdzie chodzisz ale ja wiele osób znam niższych od Ciebie

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
monkey22 Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 35081 Napisanych postów 26257 Wiek 45 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 285014
yeknamofyi
Chciałbym mieć 177 cm wzrostu. Mam 170 cm. To, że ktoś jest niski nie oznacza że nie może być umięśniony. Franco Columbo miał niecałe 170 cm wzrostu a wyglądał zajefajnie.
W głównym temacie piszesz że masz 177 a tu piszesz że masz 170 - zdecyduj się
...
Napisał(a)
Początkujący
Jest liderem w tym dziale Szacuny 1 Napisanych postów 50 Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 2619
Sauron1996 ma 177 cm wzrostu a yeknamofyi ma 170 cm wzrostu.
1
...
Napisał(a)
monkey22 Doradca
Ekspert
aaaaaa.. kurcze - przepraszam :) nie zauważyłem że to dwie różne osoby ( nie zwróciłem uwagi )
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

HTZ prowadzone przez lekarza

Następny temat

PCT a cofnięcie atrofii jąder

Blackmonth
Polecane artykuły