Jestem dosyć niski mierząc 177 cm wzrostu i źle bardzo się czuje z tym wzrostem .Mam już 29 lat i od 15 lat mam kompleks związanym z niskim wzrostem.Gdziekolwiek pójdę jestem najniższy.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Odbieram to za prowokacje a jeśłi nie too raczej już psycholog / psychiatra - 177 to dużo :D współczuje życia w dorosłości bo jeśłi teraz masz takie problemy to dorosłe zycie i prawdziwe problemy cię zgniotą . Żyj i ciesz się życiem . PS ja mam 164 cm a spełniam się każdego dnia , mam wszystko o czym nawet nie marzyłem , nigdy nie miałem kompleksów , nigdy nie narzekałem na powodzenie u kobet ( kręciłem się z tymi w okolicy mojego wzrostu :D ) mam zdrowie , rodzine , mieszkanie , pasje , prace swoich marzeń . Zdrówka i głowa do góry :) Pamiętaj że jak nie dasz rady iść w górę to zawsze można na szerokość budować .
...
Niestety, ale nie jesteśmy w stanie Tobie pomóc w kierunku tego, aby Twój wzrost poszedł w górę. Rośniemy do 18-21 roku życia i trzeba się z tym pogodzić na ilu centymetrach nasz wzrost się zatrzyma. Jeżeli masz problem z funkcjonowaniem psychiki w związku z tym, to nie pozostaje nic innego, jak wybrać się do psychiatry/psychologa i skonsultować go z nim. Sugeruję zapomnieć o tym i skupić się na aspektach Twojego życia, na które masz wpływ. Między innymi kształtowanie sylwetki, poprawa możliwości wysiłkowych, poszerzenie wiedzy.
Moderator działu Odżywianie
...
Chciałbym mieć 177 cm wzrostu. Mam 170 cm. To, że ktoś jest niski nie oznacza że nie może być umięśniony. Franco Columbo miał niecałe 170 cm wzrostu a wyglądał zajefajnie.
...
nie wiem gdzie chodzisz ale ja wiele osób znam niższych od Ciebie
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
yeknamofyiW głównym temacie piszesz że masz 177 a tu piszesz że masz 170 - zdecyduj sięChciałbym mieć 177 cm wzrostu. Mam 170 cm. To, że ktoś jest niski nie oznacza że nie może być umięśniony. Franco Columbo miał niecałe 170 cm wzrostu a wyglądał zajefajnie.
...
aaaaaa.. kurcze - przepraszam :) nie zauważyłem że to dwie różne osoby ( nie zwróciłem uwagi )
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Krzysztof Piekarz