Sprawa dotyczy nierównomiernego rozmieszczenia tkaniki tłuszczowej na ciele. Generalnie jestem szczupły wskaźnik BMI wynosi 20,4. Wszystko ok gdyby nie to że najwięcej tłuszczu jest zlokalizowane w okolicach brzucha i bioder, a ręce i nogi mam stosunkowo szczupłe. Chciałem dowiedzieć się co może być tego przyczyną i jak sobie z tym poradzić. Liczę na waszą pomoc.
Sprawa dotyczy nierównomiernego rozmieszczenia tkaniki tłuszczowej na ciele. Generalnie jestem szczupły wskaźnik BMI wynosi 20,4. Wszystko ok gdyby nie to że najwięcej tłuszczu jest zlokalizowane w okolicach brzucha i bioder, a ręce i nogi mam stosunkowo szczupłe. Chciałem dowiedzieć się co może być tego przyczyną i jak sobie z tym poradzić. Liczę na waszą pomoc.
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź

pamietaj ze pewnego pieknego dnia wstaniesz, na lekkim kacu, obok na lozku fajna baba (albo facet jak wolisz

odpalisz kompa a tam bedzie mail odemnie
i tyle Cie widzieli

http://wicek-lampy.cba.pl/
"profesjonalna" naprawa
mniejsza ilosc jak i gestosc rozmieszczenia receptorow..
co sprawia posrednio, ze z tych obszarow trudniej jest pobierac organizmowi 'tluszcz' jako substrat energetyczny
FITNESS ACADEMY King Square Kraków
"Oddycham głęboko, stawiam piedestały. Jutro będe duży, dzisiaj jestem mały..."
do jakiego stanu - ciezko powiedziec, to zalezy tez od Twojego samozaparcia, bo nie ukrywam ze z tego obszaru bedzie ciezko 'spalac' tluszcz

tylko usprawnic spalanie tk.tluszczowej, dlatego takie 3-4 miesiace pomoga napewno
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
no i odpowiednia dieta
mam ten sam problem

Koniu bede Cie molestowal w okolicach wiosny zeby se zrobic szescio paka hrr

http://wicek-lampy.cba.pl/
"profesjonalna" naprawa