Dziękuje z góry za odpowiedzi:)
...
Napisał(a)
Moja dziewczyna ciągle chudnie, postanowiłem kupić jej owy produkt gdyż bardzo dużo trenuje i jakoś chciałbym uzupełnić jej diete. Problem w tym że dziewczyna strasznie się tego boi, boi się zmian jakichkolwiek, nie znam się na tym więc szukam porad u was. Czy zażywanie Provit-u 85 o danej zawartości składników i dziennych treningach może jej w czymś zaszkodzić.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Jeszcze chciałbym dodać iż trenuje ona pływanie i rolki, wykonuje mało treningów typowo siłowych.
...
Napisał(a)
To jest bialko..napewno jej nie zaszkodzi a jedynie pomoze jak mowisz ze czesto cwiczy....dzieki tej odzywce uzupelni diete i bedzie SI
<<<Champions
are Made
Not Born>>>
<<<Champions
are Made
Not Born>>>
<<<Champions
are Made
Not Born>>>
...
Napisał(a)
jeżeli traci wagę to lepsza będzie odżywka typu gainer(weglowodanowo białkowa),pomaga ona uzupełnić kalorie i nadaje się idealnie jako posiłek po treningu
xl
xl
>>>unreal definition<<<
...
Napisał(a)
provit85 - to odzywka bialkowa - na ewno sie przyda w zazwyczaj uboga w ten skladnik diete kobiet (i mezczyzn tez zreszta
)
pozdrawiam
Wiedza to podstawa
"Madry człowiek powinien wiedzieć, że zdrowie jest jego najcenniejszą własnością i powinien uczyć się, jak sam może leczyć swoje choroby".
HIPOKRATES
Doradca w dziale Alternatywna Droga.

pozdrawiam
Wiedza to podstawa
"Madry człowiek powinien wiedzieć, że zdrowie jest jego najcenniejszą własnością i powinien uczyć się, jak sam może leczyć swoje choroby".
HIPOKRATES
Doradca w dziale Alternatywna Droga.
...
Napisał(a)
A co jest przyczyna tego, ze chudnie?
BTW: Nie ukladam diet!!!!

BTW: Nie ukladam diet!!!!

pierwsza by zobaczyc twoje oczy...
druga, druga... by zobaczyc twoje usta...
trzecia po to by zobaczyc cala twoja twarz...
A.W.O.L.
...
Napisał(a)
provit 85 jest to jedna znajbardziej beznadziejnych odżywek jakie są na rynku ,niepolecam całkowicie.jedyna odżywka olimpu w miare dobra to matrix.jeżeli masz więcej kasy naprawde najlepsza rzecz to serwatka treca.no albo ten ovopol tyle że on ma małe BV,ale za tą cene nie ma co wybrzydzać.
<<<<<możecie mnie zabić ale dla mnie tylko liczy sie ARKA GDYNIA>>>>>
...
Napisał(a)
olimp to ma dobry isolat:)
<<<Champions
are Made
Not Born>>>
<<<Champions
are Made
Not Born>>>