...
Napisał(a)
Witam serdecznie, mam następujące pytanko : Czy przypadkiem nie orientujecie się jakie są ceny odzywek w Niemczech, bo w wakacjcję się wybieram i myśle o jakimś zakupie, Jeśli macie jakieś inf na ten temat to piszcie , z góry dzięki
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
W Niemczech, to dopiero sa ceny... Niedlugo w Polsce beda podobne i to dopiero bedzie heca, jak za wiadro bialka przyjdzie zaplacic 30 - 40% wiecej niz obecnie.
Dla porwnania (chodzi mi o UE), jesli w Stanach jakis suplement kosztuje w sieci $20, to w jukeju (W. Brytania) takze kosztuje 20, ale GBP. Spojrz na tabele kursowe NBP i porownaj sobie jaka to jest roznica.
Niestety socjal unijny kosztuje, a pokrywa sie go z podatkow...
Dla porwnania (chodzi mi o UE), jesli w Stanach jakis suplement kosztuje w sieci $20, to w jukeju (W. Brytania) takze kosztuje 20, ale GBP. Spojrz na tabele kursowe NBP i porownaj sobie jaka to jest roznica.
Niestety socjal unijny kosztuje, a pokrywa sie go z podatkow...
The best supplement is a cup of Starbucks coffe.
...
The best supplement is a cup of Starbucks coffe.
...
Napisał(a)
woznica zalezy co kto nazywa gow....
bo sporo tego jest w GER - sadze ze wiecej niz w PL
bo sporo tego jest w GER - sadze ze wiecej niz w PL
...
Napisał(a)
Oczywiście, że w Niemczech jest znacznie więcej słabiutkich firm niż w Polsce (choć w ogóle jest ich znacznie więcej niż u nas).
sonbaty http://www.atleta.pl
członek mafia.suple.hardcor.pl
Polecane artykuły