Szacuny
48
Napisanych postów
6008
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
38264
chcialbym poznac OSTATECZNE stanowisko w sprawie sprzedazy nielegalnych srodkoow saa/efka(ziolo/syntetyk)/ph..
wiadomo byla dyskoosja..jakis czas temu..przez troche byl spokooj..a teraz znoow zaczelo sie to samo...
jak traktowac osoby oferoojace te srodki...czesc z nich bezczelnie reklamooje sie tym w podpisie...
dodatkowo gloopio mi..w tym czasie prosilem o zmiane podpisu i skasowalem kilka postoow o takiej tematyce...oni zostali ukarani..a obecnie proceder jest bezkarny ?
interesooje mnie zdanie ostateczne...kasoowac czy nie ?
/bez mydlenia oczu i poolsrodkoow prosze/
Zmieniony przez - v3gas w dniu 2004-11-29 00:57:42
Szacuny
11124
Napisanych postów
51316
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
dobrze wiedzieć że Mateo ma większa władzę niż prawo nie tylko polskie ale i europejskie
w świetle obowiazujacego prawa "nielegalny handel substancjami hormonalnymi i innymi środkami pobudzającymi wzrost" jest niestety przestępstwem, no chyba że Mateo jako wyższa instancja zezwoli
Szacuny
144
Napisanych postów
7358
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
36022
A moze byc dac info ze dział targowisko nie jest moderowany i nikt nie odpowiada za towary tam oferowane co? Byłą by samowolka a i nikt by nie brał odpowiedzialnosci.
W sumie dziwie sie ze takie z was "uczy" i gonicie ze ktos cos oferuje...łojezu to niezgodn z prawem! Nie wiem czy tacy prawi jestescie czy chcecie komus polizać
Szacuny
144
Napisanych postów
7358
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
36022
Kie kumam, w sklepach z odzywkami mozna kupic srodki z efedryną a wy płaczecie ze u nas na forum jest przestępczosc i nielegalny handel. Ja tam bym sie cieszył gdybym mogl kupic skuteczny srodek na odchudzanie. Jeden zarobi na drugiego podziala i dwie strony zadowolone. Ale robcie co chcecie.
PS:Ale powalone prawo mają w USA. Ephedra legalna, ale uzyskana z niej efedryna juz nie . To czemu MAK nie jest legalny skoro mozna z niego opium robić
Zmieniony przez - Bahamut w dniu 2004-11-30 13:38:23