Szacuny
75
Napisanych postów
14747
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
102587
Do 22 bieżącego miesiąca mam opłacony abonament.Robię to regularnie,zawsze kiedy się kończy.Czemu zatem ciągle wyskakują mi reklamy sklepu SFD?!Nie jestem i nie będę zainteresowany zakupami i promocjami,bo mam własny sklep z odżywkami a reklama otwiera się na każdej stronie,co przeszkadza mi w wymianie poglądów z innymi uczestnikami i utrudnia korzystanie z forum.Poza tym kiedy klikam na link do "Moje tematy",wyskakuje mi pusta strona,tak jakbym w ogóle się nie udzielał.Proszę o poprawienie zaistniałych błędów.Pozdrawiam.
EDIT:Zapomniałbym dodać,że co chwila wyskakuje mi okienko logowania.Mam to robić za każdym razem kiedy zmieniam dział?
Zmieniony przez - BodyLine w dniu 2007-09-05 12:39:22
Szacuny
117
Napisanych postów
21032
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
208598
reklam moze Cie pozbawic banan chyba
ale nie wiem...ja nie mam zadnych przypadlosci z tego co wymieniles
i nie uzywam zadnych programow typu jakies 'ad-muncher' czy cos
FITNESS ACADEMY King Square Kraków
"Oddycham głęboko, stawiam piedestały. Jutro będe duży, dzisiaj jestem mały..."
Szacuny
11241
Napisanych postów
72947
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
961771
z tego co napisaless body wnioskuje ,ze ciagle cos Ciebie wylogowuje
jak jestes wylogowany..i przegladasz forum jako 'gosc' to widzisz reklamy
jak jestes zalogowany to ich zapewne nie masz
moze ktos jeszcze korzysta z tego kompa co Ty musisz sprwadzic to
ja np. w pracy jestem ciagle zalogowany ale korzysta tez tutaj z kompa sonbaty czasami, w domu mam poprostu zapamietane swoje haslo w przegladarcee i nie musze sie co kolejny raz logowac
zreszta poprostu wejdz na www.sfd.pl zaloguj sie i sprawdz jakis temat nie powinienes miec reklam
sprawdz potem drugi raz wchodzac znow na główną czy widnieje tam napis "witaj bodyline" czy "witaj na sfd" (czy jakos tak) to bedzie znaczylo czy jestes nadal zalogowany, czy jednak jakims dziwnym prawem cos automatycznie Ciebie wylogowuje
Szacuny
11241
Napisanych postów
72947
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
961771
ps. ja nie moge 'pozbawic' reklam
z tego co wiadomo, nie widza ich osoby majace abonament no i modzi
ja ich nie mam ,ale jak to do konca jest z tymi co maja abona nie wiem..bo nie jestem uzytkownikiem , tylko modem (no wsumie adminem %) ) musialbym to w wolnej chwili sprawdzic, a tymczasem jestem w pracy
Szacuny
75
Napisanych postów
14747
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
102587
Dziękuję.Z komputera korzystam sam.Do niedawna nie miałem z tym problemu i po otwarciu strony głównej SFD już byłem zalogowany.W tej chwili muszę się logować za każdym razem kiedy zmieniam dział.Czy po wcześniejszym opłaceniu kolejnego abonamentu problem zniknie?Będę wdzięczny jeśli spróbujesz coś z tym zrobić w wolnej chwili.Pozdrawiam.
Zmieniony przez - BodyLine w dniu 2007-09-05 17:33:50