SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Niedobór testosteronu

temat działu:

Zdrowie i Uroda

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 1613

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 10891 Napisanych postów 49862 Wiek 27 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 57816
Daj znać jak wyniki.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 10891 Napisanych postów 49862 Wiek 27 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 57816
Po 17 dniach wyniki prezentują się następująco:
Testo z 450 na 700
Estro z 23 na 50
Lh z 5 na 15
Fsh z 3 na 7.
Endo zadowolony z wyników i kazał odstawić już lek i sprawdzać jak samopoczucie, ale z racji tego ze zostało mi już kilka tabletek to kazał dobrać do końca, ale już po pół tabletki dziennie. Tak po około dwóch miesiąca od ostatniej tabletki powtórzę badania i sprawdzę czy wzrost testo był tylko na czas przyjmowania clomidu czy będzie się już utrzymywał w wyższych granicach.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 554 Wiek 27 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 8824
Super, że działa. Ja z racji zamieszania nie mialem kiedy ztobic wynikow. Lece jutro z rana na badania i tez dam znac co i jak :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 554 Wiek 27 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 8824
A jak sampoczucie? Libido?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 10891 Napisanych postów 49862 Wiek 27 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 57816
Generalnie wszystko na plus, tylko sen jeszcze nie jest najlepszej jakości. Przebudzam się w nocy, wstaje godzinę przed budzikiem, no ale trzeba powiedzieć że obecnie przy 6h takiego snu czuje się bardziej wyspany niż wcześniej przy 8h.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 554 Wiek 27 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 8824
Ja wlasnie jestem po odbiorze wyników. Sadziłem, że bede z nich zadowolony
Trstosteron u mnie (norma) - 2,57 (3,0-10,6 ng/ml)
LH 3,25 (0,8-7,6 mIU/ml)
FSH 1,62 (1,5-12,4 mIU/ml)
Estradiol 11,87 (7,63-42,6 pg/ml)

Jestem zawiedziony. Generalnie po miesiacu stosowania nadal wahania nastroju, libido słabe, ale zdecydowanie na plus wychodzą sprawy w sypialni
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Opinie o terapii HTZ (terapia zastepcza testosteronem)

injelly