Po 2 miesiącach tików w powiece i po czasie kłócia w klatce zebrałem się aby iść do lekarza... lekarz stwierdził niedobór magnezu , przepisał magnez, ekg, cisnienie, morfo zrobil - wszystko w porządku.. 9 dzień brania magnezu a poprawy ani widu ani słyszu... tik w powiece cały czas taki sam + dodatkowo wczoraj siedzę sobie przy pc i nagle taki jakby "szybkich kilka skurczy" po wew. stronie prawego cyca..tak troszke na dole no masakra :( Co robić? Czytałem jeszcze gdzieś ,że niedobór potasu może powodować jakieś skurcze czy coś... u lekarza byłem echo, morfo zrobione, cisnienie ok wszystko niby w porządku a ja takie objawy :( Te dodatkowe skurcze to jakaś masakra.. taki dyskomfort czuje przy tym :( Proszę o pomoc..
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Tak po prostu... Powiedziałem co mi dolega i kazała brać magnez . A te skurcze przy serduchu 2 dni trwały i koniec .
Zmieniony przez - Cortezjusz w dniu 2012-11-03 09:01:00
Zmieniony przez - Cortezjusz w dniu 2012-11-03 09:01:00
...
Napisał(a)
W takim razie lekarz olał Cię. Wróć i poproś o standardowe badanie w tym kierunku i trafną diagnozę bądź dalszą diagnostykę.
1
doping & zdrowie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!