SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Nie prawidłowy odblok po Metanabolu clomidem

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 347

Formularz - Proszę o pomoc

Wiek

23

Waga

74

Wzrost

182

Obwód ramienia

-

Obwód klatki

-

Obwód uda

-

Obwód talii

-

Staż na siłowni

Poltora roku z przerwami domowe ćwiczenia

Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy)

-

Ile i jakie przebyte cykle sterydowe

Metanabol

Opisz swój plan treningowy

Pompki + hantelki biceps triceps, wyciskanie do gory + ławeczka

Cel cyklu

Masa

Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia

Jedno pudełko metanabolu 100tabs

Poziom BF% (tkanki tłuszczowej)

-

Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy)

Szczupła, bardziej chudniecia

Stan zdrowia

Bez zarzutów

Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia

Ani to ani to, umiarkowane

PPM (podstawowa przemiana materii)

-

Wyniki siłowe w 3 głównych ćwiczeniach (klatka, martwy ciąg, przysiad ze sztangą)

-
Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 23 Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 107
Witam otóż zakładam nowy temat z wypełnioną ankietą gdyż na poprzednim mi tego zabrakło i nikt nie byl w stanie udzielić mi odpowiedzi rowniez po zrobieniu badań. Otóż mój problem polega na nie umiejętnym zaczeciu cyklu metanabolem. Brałem codziennie pod wieczór po dwie tabsy 10mg metki, czasami sie zdarzyło ze jedna rano jedna wieczorem. Po skończonym cyklu odczekałem dzien i zaczalem odblok Clomidem 50mg. Problem chyba byl że nie dałem większej dawki na start, chociaż sie nie znam na tym. Zauwazylem zmianę w libido i to bardzo dużą w sensie, jajka tak samo się zmniejszyły i to o dużo, a ochota z dziewczyną na jakieś wspólne igraszki dopiero jest co 3-4 dni. Zaburzylem sobie układ i jestem sam sobie tego winny zdaje sobie z tego sprawę. Robilem badania z jakieś trzy tyg temu i wyszły następujące ;
Progesteron ; 0.20 Norma 0.15
Testosteron 358 249-836
Fsh 4.0. 1.5-12.4
lH. 4.8. 1.7-8.6
Prolactine 11.3. 4.0-15.2


Jeszcze jakiś wolny testosteron na kartce mi przyszedl i jest tam 7.25 a norma 6.00-25.00

I jako ostatni Sex horm. Bind. Glob. 32.5 a norma 18.3-54.1 aczkolwiek nie mam pojecia co to za badanko


Mieszkam w Belgii i nie mam pojecia czy te badania i wskaźniki są takie jak w pl, jak coś to moge wrzucić foto. Prosiłbym was o jakieś porady co zrobić? Proviron by pomógł? Czuje po prostu ze sie nie odblokowałem
Pozdrawiam
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 23 Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 107
Dzieki wielkie Panowie ogółem porobie badania i dorzucę jeszcze ten odblok trzy tygodnie Clomidem i dam znać jak sprawa bedzie wyglądać i czy widać jakieś efekty na +
Pozdro
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 23 Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 107
Po lewej moje wyniki a po prawej bodajże norma, sorry ale jestem typowym laikiem
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 59829 Napisanych postów 318548 Wiek 45 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1524268
A masz badania sprzed tej metki ?
Brakuje badania estradiolu
Zablokowany nie jesteś badania są ok,test .mogl by być trochę wyżej ale jest w widełkach
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 23 Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 107
Wlasnie nie mam sprzed, zawaliłem sprawę, ogółem wyniki tez mogą byc lepsze bo brałem testo boostera. Mimo wszystko uważasz pewnie ze wszystko raczej wróci do normy? Jednak czuje na organizmie ze to nie to samo. Co z tym provironem? Lepiej sobie darować? Nie pomoze nic!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 111 Napisanych postów 235 Wiek 43 lat Na forum 147 dni Przeczytanych tematów 1096
Jaki wiek? Ja bym jeszcze clom/tamox leciał i Test podbił, proviron daruj. Estro do zbadania.
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 23 Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 107
23 lata, czyli co kupic clomid czy tamox i jaką dawkę początkową i jak dawkować? Testo również czym podbić. Estro podejde i zbadam. Dzieki wielkie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 111 Napisanych postów 235 Wiek 43 lat Na forum 147 dni Przeczytanych tematów 1096
Clom podbije lh i testosteron powinien iść w górę, 1t przed spaniem z 3tyg i badania.
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 23 Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 107
Dawkę jakąś mocniejszą na pierwszy raz zarzucić czy normalnie od jednej zaczac?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 111 Napisanych postów 235 Wiek 43 lat Na forum 147 dni Przeczytanych tematów 1096
Testosteron jest w widelkach i przesadka pracuje, nie ma sensu bardziej się truć. Stała dawka.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 40 Napisanych postów 459 Wiek 31 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 6372
50 mg Clomidu wystarczy na odblok po 20 mg metki nie duża dawka metki ile jesz białka tłuszczu i węgla ile tab. Clomidu wzięłaś ? Zbadaj jeszcze E2 test nisko jak na ten wiek progestregon masz wysoko może to również ma jakiś wpływ
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 23 Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 107
Kurcze co do diety Niemnem rozpisanej nie kontroluje za bardzo tłuszczy itd, ogółem wzialem wczesniej 20 tabsow clomidu po 50mg
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Klomifen a poziom libido

nutloveb