Szacuny
935
Napisanych postów
2653
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
44537
Panowie powiem tak prosto z mostu są wakacje i mam mocna ochotę się na***ać ale tego nie chcę :D i tu tkwi wasza rola jeśli was dopada taka ochota czym się ratujecie żeby tego nie zrobić ?? :D Bo kurde wielką ochotę mam ale w głowie mówie nie i koniec bo spadki itp :D:D więc możecie coś doradzić :D
Szacuny
492
Napisanych postów
18907
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
65861
jeśli was dopada taka ochota czym się ratujecie zero siódemka albo kilkoma browarami Nie jestem zawodowcem żeby sobie wszystkiego odmawiać, i żeby za 10 lat jak nie będę już może ćwiczył nie pomyśleć "na hvj mi to było, zmarnowałem całą młodość"
Teraz trochę wyhamowałem z piciem, bo kiedyś to minimum 4 razy w tyg chlałem ale jak mam ochotę albo jest jakaś okazja to nie odmawiam. Najważniejsze, żeby nie zaniedbać przez imprezowanie treningów, ja tak przeyebałem w sumie z 2 lata treningów, ale i tak nie żałuje Jak będziesz trzymał w miarę michę i trenował normalnie to Ci nie zaszkodzi raz na jakiś czas popić, w końcu masz wakacje
Zmieniony przez - SasiadxXx w dniu 2011-06-30 22:54:53
Szacuny
38
Napisanych postów
2551
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
31383
Sasiad dobrze gada, polac mu
Dobre wpc moze zalatwic sprawe (na cieple dni mrozone mleko) lub dodac jeszcze banana. Ostatnio tez zrobilem sernik z dzialu kuchnia, ale z kandyzowana skorka pomaranczy (tak lubie) i polewa z roztopionej ciemnej czekolady - typowy sernik.
Szacuny
3
Napisanych postów
123
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
15284
Heh, jeśli masz ochotę się napić to się napij.. Nie którzy myślą, że jak wypiją % to będą spadki -10kg masy. Oczywiście jeśli ktoś chce ćwiczyć i nie pić to spoko, ale jeśli ktoś sobie wmawia że napiłby się ale boi że będą spadki to sam nie wiem (nie mówię że chlanie codziennie i zaniedbywanie niektórych rzeczy nie spowoduje spadków)
Szacuny
935
Napisanych postów
2653
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
44537
NeedSfd ahha dobre . Sąsiad sog nie wchodzi ;/need dostał :D a co tam kumple dzisiaj piją to co nie napiję się z nimi xDD Całe miasto będzie latać :DDD Ale oczywiście tylko piwka :D . Wódka=zło :D:D
Zmieniony przez - Ketchup123 w dniu 2011-07-01 11:09:48